Έλενα Τσαβαλιά & Μάρκος Σεφερλής: Αποκάλυψαν τι κρατάει ζωντανό το γάμο τους

Έλενα Τσαβαλιά & Μάρκος Σεφερλής: Αποκάλυψαν τι κρατάει ζωντανό το γάμο τους

«Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί, ή σε διαλύει αυτόματα», είπε η ηθοποιός στην Ελένη Μενεγάκη

Seferlis-Tsavalia
H Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκαν στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη και μίλησαν για τη σχέση τους, το γάμο του και τον μοναχογιό τους Χάρη.

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας «πώς θα ήταν η ζωή σας αν δεν είχατε τον Χάρη;» η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Αν δεν είχαμε τον Χάρη μπορεί και να μην είμαστε μαζί με τον Μάρκο τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί, ή σε διαλύει αυτόματα. Είναι τόσο δυνατή αυτή η σχέση του καθενός με το παιδί, που ή στο διαλύει το πράγμα, ή στο κρατάει πάρα πολύ σφιχτά».

Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Δεν ξέρω πως το λέει η Έλενα. Δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Και μας ένωσε και είχαμε και έναν στόχο, έναν προορισμό ότι έπρεπε όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε ένα παιδί. Βλέπουμε ζευγάρια να χωρίζουν και με ένα και με δύο και με τρία παιδιά. Δεν είναι όπως παλιά που το παιδί κράταγε όλους σε έναν γάμο».


Η εξομολόγηση της Τσαβαλιά: «Αν δεν είχαμε τον Χάρη μπορεί και να μην είμαστε μαζί με τον Μάρκο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης