Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για το τέλος του «Τατουάζ»

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για το τέλος του «Τατουάζ»

Φέτος κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για το κανάλι του Alpha στη prime time ζώνη 

Andreas_Georgiou
Τα τελευταία δύο χρόνια η σειρά «Το Τατουάζ» έχει θεωρηθεί το δυνατό χαρτί του Alpha στην prime time ζώνη. Η σειρά  όμως φέτος ολοκληρώνει την πορεία της, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, προκαλώντας έκπληξη στους τηλεθεατές.


Οι συντελεστές Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, μετά από συνάντηση με τους συντελεστές του σταθμού της Κάντζας, αποφάσισαν ότι το σίριαλ θα πρέπει να κατεβάσει αυλαία φέτος. Στη συνέχεια, ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς με ένα email, ενώ ανήρτησε και σχετική ανακοίνωση στο λογαριασμό του στο Instagram. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Τατουάζ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους έδωσε την υπόσχεη πως με την ομάδα του θα συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο σκληρά και μεθοδικά.



Λίγες ώρες μετά, ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, επικοινώνησε πως βρίσκεται στην αναζήτηση νέων προσώπων. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μέσω Instastories ανακοίνωσε την έναρξη νέου casting, ζητώντας να του στείλουν βιογραφικά. Από ότι φαίνεται μαζί με την εταιρεία παραγωγής που διαθέτει έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν για το νέο τους project.

51823960_2310526882302386_5732389147985838080_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης