«Μετά τα μεσάνυχτα»: Δείτε τους αποψινούς καλεσμένους της Ελεονώρας Μελέτη

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Δείτε τους αποψινούς καλεσμένους της Ελεονώρας Μελέτη

Aπόψε στις 00:10 στον Alpha 

Eleonora_Meleti
Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής την Νικολέτα Ταβουλάρη, την οποία γνωρίσαμε ως παίκτρια του «Master Chef». Αμέσως μετά, στην «καρέκλα των εξομολογήσεων» κάθεται η «απροσδιορίστου ηλικίας», Εύα Μπάση. Το κορίτσι του «My Style Rocks» μπήκε στο παιχνίδι όχι γιατί αγαπά τη μόδα, αλλά γιατί ονειρεύεται τη δική της θέση στον κόσμο της τηλεόρασης. Έχοντας δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τραγούδι, το μόντελινγκ, την υποκριτική και τη δημοσιογραφία, παραδέχεται πως θέλει να γίνει παρουσιάστρια. Η Εύα Μπάση κάνει τον απολογισμό της, αναζητώντας τι έφταιξε και, ενώ είχε ευκαιρίες, δεν έχει ακόμα καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Φυσικά, απαντά και για το θέμα της ηλικίας της που τόσο έχει συζητηθεί τελευταία.


Επόμενη καλεσμένη της εκπομπής, η Ελίνα Καντζά. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση, μετά τον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της. Η Ελίνα Καντζά εξηγεί πώς η επιθυμία της να κάνει οικογένεια την οδήγησε στο να δώσει τέλος σε μια σχέση ζωής. Επίσης, αποκαλύπτει τον λόγο που, αν και είχε τον τίτλο της «βασίλισσας της Μυκόνου», αποφάσισε να κόψει κάθε της δεσμό με το νησί, πουλώντας ακόμα και την επιχείρηση που είχε εκεί.


Τέλος απόψε, θα γνωρίσουμε την Άννα Μαρία «The Gun». Ένα 12χρονο κορίτσι με 53 νίκες και μόλις μία ήττα, στην εξαετή ενασχόλησή της με το kick boxing. Το «απόλυτο όπλο» του αθλήματος περιμένει πώς και πώς να μεγαλώσει για να βρει αντίπαλο στο ρινγκ, αφού μέχρι τώρα κορίτσια αλλά και αγόρια τρέμουν να την αντιμετωπίσουν.


«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10


Δείτε το τρέιλερ: 


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#mesanyxta με την @nonoram. Απόψε στις 00:10. #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης