Μουτσινάς και Αρναούτογλου έκαναν τηλεφωνική φάρσα σε τηλεθεατή

Μουτσινάς και Αρναούτογλου έκαναν τηλεφωνική φάρσα σε τηλεθεατή

Οι δύο παρουσιαστές θυμήθηκαν τις τηλεφωνικές φάρσες που έκαναν στον «Όμορφο Κόσμο»

arna_mouts01
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου  βρέθηκε σήμερα στο «Για την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά και στο πλατό που γυριζόταν επί πέντε χρόνια ο «Όμορφος Κόσμος» στο Mega. Η χαρά του παρουσιαστή ήταν μεγάλη που συνάντησε τον πρώην συμπαρουσιαστή του, γεγονός που δεν έκρυψε τόσο με τα λόγια όσο και… με τις κινήσεις του.

Μετά από λίγη ώρα ο Νίκος ρώτησε την άποψη του Γρηγόρη για τα ριάλιτι, που έχουν πλέον κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση. Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως του έχει λείψει η «Φάρμα», που παρουσίαζε στο Mega!


Ο Νίκος δεν έχασε χρόνο. Έκανε τη νέα… πρόκλησή του! Αυτή τη φορά προκάλεσε τον ΑΝΤ1 και τον Θοδωρή Κυριακού να ξαναγίνει η «Φάρμα» με παρουσιαστή το Γρηγόρη! Λίγο αργότερα όμως τα πράγματα έγιναν πιο αποκαλυπτικά. «Με εσένα έχω πολλά σχέδια. Δεν σου τα έχω πει ακόμα. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα show οπωσδήποτε. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει ήδη…», είπε ο παρουσιαστής του The 2night Show.

Τότε ο Νίκος έκανε την παρέμβασή του. «Ο Γρηγόρης μου έδωσε έναν χώρο να μπορώ να τον πειράζω χωρίς να έχει θέμα και να διασκεδάζει με αυτό. Εσύ έχεις ένα πολύ δικό σου στυλ. Πώς θα μπορούσε να ταιριάξει με εμένα που ψάχνω ακόμα το δικό μου στυλ;», είπε, με τον Γρηγόρη να απαντά: «Νομίζω ότι είμαστε ένα ζευγάρι που νομίζω ότι η ζωή θα τα φέρει…». Λίγο αργότερα ο Γρηγόρης πήρε την εκπομπή στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει τηλεφωνική φάρσα σε τηλεθεατή.


Δείτε το βίντεο: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης