Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Μπάγια Αντωνοπούλου

Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Μπάγια Αντωνοπούλου

«Με χαρά βλέπω την επαγγελματική της εξέλιξη, όπως κάποτε έβλεπα και τη δική μου…», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής

Papadakis-Bagia
Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε σε όλους τους συνεργάτες του, που έχουν περάσει από την εκπομπή. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Μπάγια Αντωνοπούλου, η συνεργασία του με την οποία δεν είχε και την καλύτερη έκβαση.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην πρώην συνεργάτιδά του και στο νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στο Survivor Πανόραμα. «Με χαρά βλέπω την επαγγελματική της εξέλιξη, όπως κάποτε έβλεπα και τη δική μου… Την Μπάγια χθες που έκανε πρεμιέρα στη δική της την εκπομπή στον ΣΚΑΪ και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Παπαδάκης: Τι είπε για την πρεμιέρα της Αντωνοπούλου


Η πρεμιέρα της Μπάγιας στο Survivor Πανόραμα
Η Μπάγια Αντωνοπούλου άφησε την πρωινή ενημέρωση και καλησπέρισε χθες τους τηλεθεατές από τον ΣΚΑΪ ως κεντρική παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σας καλωσορίζουμε στο Survivor Πανόραμα, την εκπομπή που θα ασχολείται με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το Survivor, φυσικά. Για εμένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα στην οικογένεια του ΣΚΑΙ και επειδή με ρωτάτε και στα social media… ναι έχω πολύ άγχος, αλλά έχω και μεγάλη χαρά, γιατί ήμουν τηλεθεάτρια του Survivor και τώρα θα το ζήσω από μέσα, και θα βλέπω και θα μαθαίνω και θα μεταφέρω και σε εσάς φυσικά ό,τι γίνεται στο Survivor. Κι επειδή οι παρέες είναι αυτές που γράφουν ιστορία, δεν είμαι μόνη μου, στην παρέα μου είναι η Λάουρα Νάργες και φυσικά ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος. Καλή αρχή να έχουμε παιδιά!»

Survivor Πανόραμα: Η πρεμιέρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης