Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρόταση γάμου θα γίνει στην πορεία

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρόταση γάμου θα γίνει στην πορεία

«Η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμα. Δεν έχουμε βάλει κάποιο χρονοδιάγραμμα», αποκάλυψε ο πανελίστας

Vasalos_Evridiki
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόου μπιζ. Ιδιαίτερα χαμηλών τόνων δεν κρύβουν τον έρωτά τους και δεν είναι απίθανο σύντομα να τους βλέπουμε να επισημοποιούν τη σχέση τους. Ο γνωστός γυμναστής μίλησε στην εφημερίδα Real News για την αγαπημένη του και αποκάλυψε ότι το νυφικό της πάει πολύ.

«Την Ευρυδίκη την είχα δει και πέρυσι νυφούλα, την είδα και πρόσφατα, και αυτό που έχω να πω είναι πως της πάει πολύ το νυφικό! Ειδικά το φετινό, μου άρεσε πάρα πολύ και χάρηκα που την είδα έτσι ντυμένη. Η πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμα, αν είχε γίνει θα το είχατε μάθει, δεν είναι και εύκολο να το κρύψουμε! Θα γίνει στην πορεία. Δεν έχουμε βάλει κάποιο χρονοδιάγραμμα… Είμαστε σε μια πάρα πολύ καλή φάση και ο γάμος δεν είναι κάτι που μας πιέζει ή μας αγχώνει. Το φθινόπωρο κλείνουμε δύο χρόνια, είμαστε σε πολύ καλή φάση και προς το παρόν χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον. Ο γάμος θα έρθει αργότερα».

Πόσο θα αλλάξει η σχέση σας με έναν γάμο; «Είναι ένας τίτλος, δεν θα αλλάξει ριζικά τη σχέση. Μια σχέση την αλλάζει ένα παιδί, δεν την αλλάζει ο τίτλος “παντρεμένος ή όχι”. Τώρα όλα παίρνουν μια σειρά. Πρώτα πάει ο γάμος και μετά έρχεται το παιδί. Πιστεύω έτσι είναι η φυσική εξέλιξη. Στο μυαλό μου κάπως έτσι το έχω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και ό,τι ονειρευόμαστε να το πραγματοποιήσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης