Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λιώνει στη γυμναστική

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λιώνει στη γυμναστική

Η ηθοποιός θέλει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Pinelopi_Anastasopoulou_exof__png
«Μετράω ανάποδα. Μεταμόρφωση σώματος μετά από εγκυμοσύνη». Με αυτά τα μηνύματα συνόδεψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου το βίντεο που ανέβασε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα Instastories.

H γνωστή ηθοποιός πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της αλλά από ότι φαίνεται θέλει γρήγορα να αποχωριστεί τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Πηνελόπη λιώνει στο γυμναστήριο της Χριστίνας Πάζιου και αν κρίνουμε από αυτά που βλέπουμε μάλλον θα απαλλαγεί γρήγορα από τα κιλά που τη βαραίνουν.


Πηνελόπη

Pinelopi_Anastasopoulou_Gym
Κλείσιμο


View this post on Instagram

Να νοιώθεις καλά μέσα στο σώμα σου. Όπως κι αν είναι αυτό. Η εγκυμοσύνη είναι ιερή περίοδος και η αλλαγή του σώματος απαραίτητη για να φιλοξενήσει τη νέα ζωή. Μη νιώθετε άσχημα ούτε να νομίζετε ότι είστε οι μοναδικές που παλεύουν να επαναφέρουν το σώμα τους στην προηγούμενη κατάσταση. Πάρτε το χρόνο σας και βάλτε τον στόχο που θέλετε να πετύχετε. Και κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να επιλέγετε ρούχα που σας κάνουν να νοιωθετε άνετα και όμορφα. Και ρούχα "έξυπνα"! Εδώ η αφεντιά μου με 8 περιττά κιλά... Και όλα μια χαρά!!! 😂 😂 😂 #2monthspostpartum #postpregnancyweightloss #youarenotalone #girlpower #ninjamom #notyourordinarymom #momof2 #c9 #cloud9byl *********************************************, Dress by @c9_cloud9byl Scarf by @somfclothing Shoes by @mark_milan_shoes

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης