Κριτής στο Master Chef αρνήθηκε να δοκιμάσει πιάτο διαγωνιζόμενης

Κριτής στο Master Chef αρνήθηκε να δοκιμάσει πιάτο διαγωνιζόμενης

Το αποτυχημένο ριζότο και τα σχόλια των κριτών

chef
Ένα πανάκριβο και πολύ fusion επέλεξε να παρουσιάσει στις οντισιόν του Master Chef η Ηρώ Σωτηρίου. Η διαγωνιζόμενη παρουσίασε στους κριτές ένα ριζότο με καραβίδες, γαρίδες, τσορίθο, πιπεριές και ντοματίνια.

Όπως είπε δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό γιατί «είναι μια ωραία ιδέα για όσους θέλουν να το ζήσουν και για να δείξει κάποιος την εξέλιξη της καριέρας του».

Κανένας από τους τρεις κριτές του Master Chef δεν πείστηκε για τις ικανότητές της. Πρώτος πήγε για τη δοκιμή ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του οποίου δεν άρεσε η ιδέα ότι η παίκτρια είχε βάλει στο πιάτο ολόκληρες καραβίδες και γαρίδες. «Αν είμαι με κορίτσι, δεν μπορώ να γλύφω δάχτυλα», της είπε με χιούμορ.

Στη συνέχεια σειρά είχε ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος είπε: «Εγώ βάζω τώρα τα χέρια μου μέσα σε ριζότο. Είναι σαν να βάζω τα χέρια μου μέσα στην ψαρόσουπα».

Πιο σκληρός από όλους όμως ήταν ο Πάνος Ιωαννίδης ο οποίος αρνήθηκε να δοκιμάσει λέγοντάς της τα εξής: «Εγώ πεθαίνω για ριζότο, είναι από τα αγαπημένα μου πιάτα. Για να είμαι ειλικρινής, όλο αυτό που βλέπω δεν με προδιαθέτει να δοκιμάσω. Αν το πάρουμε από την άλλη μεριά, κοστολογικά αυτό το πιάτο είναι πανάκριβο και δεν μπορείς να το φας κιόλας. Εγώ δεν θα το ακουμπήσω καν. Το ριζότο σου ήθελε άλλα τέσσερα λεπτά βράσιμο».


MasterChef: Αρνήθηκε να δοκιμάσει ο Πάνος Ιωαννίδης! «Δεν θα το ακουμπήσω καν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης