Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξήγησε πώς λύθηκε η παρεξήγηση με την Ναταλία Γερμανού

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξήγησε πώς λύθηκε η παρεξήγηση με την Ναταλία Γερμανού

«Το να ζητάει ένας άνθρωπος συγγνώμη είναι κάτι πολύ μεγάλο», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Ελεονώρα Μελέτη

Evridiki_Valavani
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Survivor ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός δεν την συμπαθούσαν, αλλά και το πώς τα βρήκαν τελικά.

«Η Ναταλία δεν με συμπαθούσε. Στην εκπομπή που είμαι τώρα δεν με συμπαθούσε κανείς, ούτε ο Τσουρός, ούτε η Φωτεινή, ούτε η Ναταλία. Πήγα στο στόμα του λύκου. Με τον Κώστα τα είχαμε λύσει τα θέματά μας από το Dancing. Τον έπιασα και του μίλησα γιατί θα συνεργαζόμασταν, δεν θα μπορούσα να είμαστε σε έναν ίδιο χώρο και να μη μιλάμε. Είμαι τέτοιος άνθρωπος, που θα σε πιάσω, δεν θα το αφήσω έτσι ή θα σου κρατάω μούτρα.

Τα είχα μάθει όλα, είχα την αδερφή μου που κρατούσε σημειώσεις για όλους, ποιος έλεγε καλά, ποιος έλεγε κακά, όλα. Τον πήρα σε μια γωνία τον Κώστα και τον ρώτησα “έχεις κάτι μαζί μου; Τι έχει συμβεί; Γιατί κλπ.”. Μου είπε την άποψή του, τη δέχτηκα, σεβαστή. Δεν συμφωνώ με όλα όσα πίστευε ο Κώστας, αλλά αυτή είναι η άποψή του και είμαστε μια χαρά, τα βρήκαμε.

Το ίδιο έγινε και με τη Ναταλία. Μου είχε στείλει ένα μήνυμα, το οποίο δεν το είχα δει επειδή δεν την ακολουθούσα στο Instagram. Όταν ήρθε στο Dancing ως κριτής την έπιασα και της είπα ότι θέλω να μιλήσουμε και μου είπε όποτε θέλεις. Μου είχε στείλει μήνυμα τη μέρα που αποχώρησα από το Survivor και μου είπε ότι “έκανα λάθος, συγγνώμη”. Το να ζητάει ένας άνθρωπος συγγνώμη είναι κάτι πολύ μεγάλο. Να έχει το θάρρος, να αναγνωρίζει και να ζητάει συγγνώμη».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Κανείς δεν με συμπαθούσε στην εκπομπή! Η Ναταλία μου ζήτησε συγγνώμη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης