Eυθύμης Ζησάκης: Η συγνώμη δεν ήταν για τον Κώστα Σπυρόπουλο

Eυθύμης Ζησάκης: Η συγνώμη δεν ήταν για τον Κώστα Σπυρόπουλο

«Ζητώ συγγνώμη στους ανθρώπους που πλήγωσα», ξεκαθάρισε ο Ευθύμης Ζησάκης

Ευθύμης Ζησάκης: «Αν έρθει ένα παιδί, θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες»
Ο κακός χαμός έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με τον Ευθύμη Ζησάκη και την παρολίγον συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση «Toc Toc». Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως κάνει πρόβες για τη συγκεκριμένη παράσταση, ενώ στην πρεμιέρα για τον συγκεκριμένο ρόλο, για τον οποίο ο ηθοποιός λέει πως κάνει πρόβες, το κοινό είδε τον συνάδελφό του, Νίκο Πολυδερόπουλο.

Τότε ο Κώστας Σπυρόπουλος προφανώς εκνευρισμένος από τα όσα είχε πει ο συνάδελφός του είχε πει μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη: «Είναι πολύ δύσκολη δουλειά το θέατρο. Απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και πειθαρχία. Όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα. Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε. Θέλουμε να είναι στη δουλειά μας, να γίνονται οι πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα. Όταν αυτό δεν γίνεται, για λόγους άλλους, προσωπικούς του καθενός, αρχίζει το θέμα και φρενάρει. Οι πρόβες ξεκίνησαν κανονικά. Όλοι κάναμε πρόβα. Όλοι ήμασταν στην πρόβα, εκτός από τον κύριο Ζησάκη. Δεν μπορούσε να είναι συνεπείς. Είχε δυσκολία. Είμαστε τόσοι άνθρωποι εκεί. Έχει γίνει τώρα ένα viral όλο αυτό το οποίο το ξέρουμε και μάλιστα προσπαθούσαμε να… ξέρεις, όταν άνθρωπος έχει ένα θέμα, έχει πρόβλημα στη συμμετοχή, τη μία αργεί, την άλλη στέλνει μήνυμα, την άλλη δεν θα πάω, την άλλη κάτι έπαθα, την άλλη με πήρε ο ύπνος, την άλλη δεν ήμουν καλά. Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι ίδρυμα. Είναι επάγγελμα. Υπάρχουν άνθρωποι, συνεργάτες, φίλοι, ζουν οικογένειες. Οι θεατές είναι μετά, για το πριν μιλάω. Δίνεις ευκαιρία και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω ας πούμε να σε καβαλήσει. Για να το πούμε ωμά. Δεν γίνεται αυτό. Όταν ξεκινάμε και κάνουμε μια δουλειά, σημαίνει πρώτον ότι είμαστε στην ώρα μας. Δεν είμαστε στην ώρα μας; Αργούμε ένα τέταρτο, το ακαδημαϊκό, εντάξει το καταλαβαίνω. Δεν μπορεί κάθε ώρα και στιγμή να έχω γεμάτο τηλεφωνητή: «Δεν μπορώ», «Σε λίγο», «Συγννώμη», «Δώσ’ μου μια ευκαιρία». Πόσες λάθος στιγμές έχει δικαίωμα στη ζωή του ένας άνθρωπος; Πρέπει να το σκεφτεί. Εμείς με δυνατό συναίσθημα αντιμετωπίσαμε τα πράγματα. Δεν θέλουμε ποτέ να καταδικάζουμε έναν άνθρωπο, έναν συνάδελφο, έναν καλλιτέχνη. Είμαστε όλοι ελλειμματικοί, για αυτό είμαστε στη δουλειά αυτή. Δεν είμαστε καλά, που λέμε. Από την άλλη μεριά όμως, υπάρχουν κάποια στάνταρτ, δεν μπορείς να τα παραβλέψεις».

Ο Ευθύμης Ζησάκης κάνοντας νέες δηλώσεις σχετικά με τη συγνώμη που ζήτησε είπε: «Η συγνώμη δεν αφορούσε τον κύριο Σπυρόπουλο αλλά τον ίδιο μου τον εαυτό, έπειτα ζητώ συγγνώμη στους ανθρώπους που πλήγωσα»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης