Κατερίνα Καινούργιου: Η μοναδική φωτογραφία με τον Νάσο Αναστασόπουλο που δεν διέγραψε

Κατερίνα Καινούργιου: Η μοναδική φωτογραφία με τον Νάσο Αναστασόπουλο που δεν διέγραψε

Από ότι φαίνεται ο χωρισμός τους ισχύει

Katerina_Kainourgiou
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Ανασταστόπουλος από ότι φαίνεται έζησαν ένα δυνατό έρωτα ο οποίος όμως δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.

Το χωρισμό τους επί της ουσίας τον αποκάλυψαν οι ίδιοι όταν αμφότεροι αποφάσισαν να κάνουν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και να διαγράψουν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Αν και ο χωρισμός τους ήταν δεδομένος πριν λίγες μέρες η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε μέσω της εκπομπής της πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος έγιναν ξανά φίλοι στο Instagram. Έτσι, αρκετοί θεώρησαν πως οι δύο τους είναι και πάλι μαζί.

video placeholder


Τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης έδωσε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου η οποία κατά τη διάρκεια που συνομιλούσε με την Κατερίνα Ζαρίφη επιβεβαίωσε τον χωρισμό της.

Κλείσιμο
Κατερίνα Καινούργιου: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό της! «Μου τελείωσε!»
Katerina_Nasos


Όμως η παρουσίαστρια αν και χώρισε με τον Νάσο Αναστασόπουλο και διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες, αποφάσισε να κρατήσει μια στο προφίλ της.

Συγκεκριμένα, δεν διέγραψε την φωτογραφία που τράβηξε μαζί του και με τους φίλους της στην ονομαστική της εορτή. Όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία ο ένας κοιτάζει τον άλλο στα μάτια.

View this post on Instagram

Σήμερα ...νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ?😍νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές....Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα !!! 🙏🏻 #friendsonly #feelingblessed

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης