To «My Style Rocks» ρίχνει αυλαία και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό

To «My Style Rocks» ρίχνει αυλαία και όλα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό

Ποιες είναι οι έξι φιναλίστ που θα τεθούν μέσω ψηφοφορίας στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού

My_Style_Rocks_-Spyropoulou
Αντίστροφη μέτρηση για το «Μy Style Rocks» που την ερχόμενη Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με τον μεγάλο τελικό. Στο τελευταίο Gala οι έξι φιναλίστ θα ντυθούν σαν βασίλισσες και αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακές. Το πρώτο μέρος του τελικού του «My Style Rocks» με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γυρίστηκε πριν μερικές μέρες, ενώ το δεύτερο θα μεταδοθεί live από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η Ιωάννα Σιαμπάνη, η Μαρία Λέκκα, η Φωτεινή Τράκα, η Χριστίνα Παπαδέλη, η Νίνα Παπαϊωάννου και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη είναι οι παίκτριες που προκρίθηκαν και θα τεθούν μέσω ψηφοφορίας στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

My_Style_Rocks_Telikos1


Το αποτέλεσμα της «κάλπης» των τηλεθεατών, σε συνδυασμό με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής του show (Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιος Κουδουνάρης, Δημήτρης Αργυρόπουλος), θα… αναδείξει τη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks».


Vicky_-Tsalikis
Κλείσιμο


Η βραδιά, μάλιστα, θα έχει και πολλές εκπλήξεις. Αυτές αφορούν την παρουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου ως γκεστ κριτή και του Γιώργου Τσαλίκη σε ρόλο διασκεδαστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης