Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά...

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά...

Ο παρουσιαστής για πρώτη φορά παραδέχτηκε πως είναι σε σχέση

GRIGORIS-ARNAOUTOGLOU
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένας από τους ανθρώπους που σπανίως μιλούν και ανοίγονται για την προσωπική τους ζωή. Αυτή τη φορά μίλησε χωρίς όμως να αναφερθεί σε καταστάσεις και ονόματα για τη γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» λέγοντας: «Όταν ήμουν στο Nomads μου έλειψε πολύ ο γιος μου και ο άνθρωπος που έχω στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο μου μπορούσα να συνεννοηθώ και να καταλάβει, ο γιος μου δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει τόσο πολύ που έλειπα» και συνέχισε:

«Δεν θα σου πω τίποτα παραπάνω. Έχω προχωρήσει τη ζωή μου με έναν άνθρωπο, είμαστε μαζί, αλλά δεν θέλω να το συζητάμε. Έχω μια σχέση, είμαστε μαζί, δεν θα σου πω τίποτα άλλο. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όταν υπάρχουν και παιδιά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το πότε θα συμβούν κάποια πράγματα. Θα έκανα δεύτερο παιδί αλλά θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός και σε αυτό. Δεν με φοβίζει που περνάω πολύ χρόνο με τη Νάνσυ. Αυτά τα φοβάσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για τον άνθρωπό σου».

Με όλα όσα είπε παραπάνω παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς και για πρώτη φορά τη σχέση του με τη Νάνσυ Αντωνίου.



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιτέλους παραδέχτηκε τη σχέση του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης