«Μετά τα Μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

«Μετά τα Μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Στις 00:10 στον Alpha 

Eleonora_Meleti
Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Έλενα Κωνσταντινίδου, πρώην «εστεμμένη», διηγείται στην Ελεονώρα Μελέτη τη συγκλονιστική ιστορία της. Πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένη και πώς αντέδρασε; Πώς βρέθηκε, από τις πασαρέλες, παντρεμένη με τον «βασιλιά των τσιγγάνων»; Τι τους ένωσε, τι τους χώρισε και ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Αμέσως μετά, η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ», Ελίνα Ακριτίδου, μιλά για όλα. Για το πώς βρέθηκε, κατά τη διάρκεια των σπουδών της, να παίζει σε σειρά του Νίκου Φώσκολου και πώς από οργισμένη εργένισσα έγινε μητέρα τριών παιδιών. Ποιος ήταν ο λόγος που τελικά παντρεύτηκε και τι ευτράπελο έγινε στον γάμο της; Τέλος, η αγαπημένη ηθοποιός, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος της.


Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνει ο Κώστας Πρέκας, ο οποίος μιλά, για πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου του. Ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει μεταξύ άλλων γιατί αποφάσισε, πριν από πολλά χρόνια, να αφήσει την ανατροφή του γιου του στη μητέρα του παιδιού και εξομολογείται αν η απόφασή του ήταν, τελικά, λανθασμένη. Τέλος, με την ίδια εξομολογητική διάθεση, έρχεται στο πλατό και ο Χρήστος Γιάτσας, ο πρώην σύντροφος της Σίσσυς Ζουρνατζή. Η παίκτρια του «Nomads», την περασμένη εβδομάδα μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας, αναφέρθηκε δημόσια στη σωματική κακοποίηση που, όπως ισχυρίστηκε, δέχθηκε από τον πρώην αγαπημένο της. Απόψε, ο Χρήστος Γιάτσας τοποθετείται, για πρώτη φορά, στις καταγγελίες της.


«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10 στον Alpha.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης