Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά για το Survivor: «Είμαι ενθουσιασμένη... κάνω πολλές πρόβες»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά για το Survivor: «Είμαι ενθουσιασμένη... κάνω πολλές πρόβες»

Θα παρουσιάζει το Survivor Πανόραμα

mpagia
Η Μπάγια Αντωνοπούλου μιλά πρώτη φορά on camera για το Survivor Πανόραμα, που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά φέτος και απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι σε κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


«Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα κάνω το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ… Είναι κάτι που μου ταιριάζει και περιμένω να ξεκινήσουμε με ανυπομονησία… Κάνω πολλές πρόβες, συζητήσεις…»!

Θα έχει συμπαρουσιαστή στην εκπομπή; Τι λέει η ίδια; «Ο σταθμός θα αποφασίσει ποιοι θα πλαισιώνουν την εκπομπή! Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από όλα αυτά που έχουν ακουστεί… Διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από τον ίδιο τον σταθμό! Όταν ο σταθμός πάρει τις αποφάσεις του θα ανακοινωθεί! Το Survivor Πανόραμα θέλει και τον δημοσιογραφικό χειρισμό… δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο…» τόνισε στην εκπομπή «Happy Day» και απάντησε για την υποτιθέμενη κόντρα της με την Κωνσταντίνα Σπυροπουλου.

«Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση. Δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία αντιπαράθεση…» είπε η Μπάγια Αντωνοπούλου.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης