Νάσος Παπαργυρόπουλος: Πως ήταν πριν από 10 χρόνια

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Πως ήταν πριν από 10 χρόνια

Υπέκυψε στη νέα μόδα των social media και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

nasos_papargyropoulos
Και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υπέκυψε στο 10yearchallenge σκάλισε το χρονοντούλαπό του και ανέσυρε φωτογραφία του με το πως έμοιαζε πριν από 10 χρόνια. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor σχολίασε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram: «Να και το δικό μου #tenyearchallenge … ίσως και κανά δυο χρόνια παραπάνω δεν είμαι σίγουρος». Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Τι είναι το 10yearchallenge
Είναι η νέα μόδα στο Instagram και στο Facebook έχει ευγενή σκοπό. Να «μεταφέρει» τους χρήστες μία δεκαετία πίσω από το σήμερα και να τους αναγκάσει να ψάξουν παλιές ξεχασμένες φωτογραφίες τους. Οι χρήστες των social κάνουν αναρτήσεις με εικόνες τους όπως είναι σήμερα και όπως ήταν πριν από 10 περίπου χρόνια. Η νέα «πρόκληση» ξεκίνησε από την Αμερική, έχει το hashtag #10yearchallenge, και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Πολλοί διάσημοι, λοιπόν, έχουν ποστάρει τις φωτογραφίες τους, κάποιοι για να δείξουν πόσο έχουν αλλάξει και κάποιοι άλλοι για να δείξουν ότι μετά από 10 χρόνια είναι πιο γυμνασμένοι και πιο όμορφοι από ποτέ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης