Κατερίνα Λέχου: "Το μητρικό μου ένστικτο ξύπνησε αλλά ξανακοιμήθηκε"

Κατερίνα Λέχου: "Το μητρικό μου ένστικτο ξύπνησε αλλά ξανακοιμήθηκε"

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί έσπασε κάθε ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης…Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου και το «Νησί». Η προσέγγισή της στην ηρωίδα...

Κατερίνα Λέχου: "Το μητρικό μου ένστικτο ξύπνησε αλλά ξανακοιμήθηκε"

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί έσπασε κάθε ρεκόρ σε νούμερα τηλεθέασης…Ο λόγος για την Κατερίνα Λέχου και το «Νησί». Η προσέγγισή της στην ηρωίδα που ενσαρκώνει έγινε αισθαντικά και όχι με λογική. «Αυτή η γυναίκα πήγε εκεί για να πεθάνει, αλλά επιλέγει να ζήσει όση ζωή της απομένει με γενναιότητα. Περνάω την περίοδο του πένθους. Νομίζω ότι κάποιος έχει πεθάνει. Το βιώνω λίγο τραυματικά», δηλώνει στο “ΕΓΩ Weekly” η Κατερίνα Λέχου.  

Σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά τα προσωπικά της η Κατερίνα Λέχου απαντά και μάλιστα με απόλυτη ειλικρίνεια. «Το μητρικό μου ένστικτο έχει κοιμηθεί. Ξύπνησε το καημένο, είδε ότι δεν γίνεται τίποτα και ξανακοιμήθηκε!» απάντησε η πρωταγωνίστρια, αποκαλύπτοντας για πρώτη ίσως φορά ότι εδώ και έξι χρόνια κάνει ψυχανάλυση. «Η ψυχανάλυση σε κάνει πιο επιεική με τον εαυτό σου και τον κόσμο. Είναι πολύ βασικό να είσαι επιεικής σε αυτόν τον κόσμο, για να αντέχεις να ζεις. Προσωπικά έχω μία εγγενή τάση να θέλω να σκαλίζω τα πράγματα και πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου. Με την ψυχανάλυση μπαίνουν τα πράγματα στα σωστά τους μεγέθη. Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να θεωρούμε το προσωπικό μας δράμα, το χειρότερο του κόσμου. Το ότι μας άφησε ο γκόμενος σημαίνει το τέλος του κόσμου. Δεν είναι. Η χυλόπιτα δεν είναι το τέλος του κόσμου».

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης