Άντζελα Δημήτριου: Νόμιζα πως δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ

Άντζελα Δημήτριου: Νόμιζα πως δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε και πολλά άλλα

antzela-dimitriou
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show φιλοξενήθηκε η Άντζελα Δημητρίου και μίλησε για την καριέρα της, για το παρελθόν και το παρόν της αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως θεωρεί ότι έχει κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν και ότι ένας καλλιτέχνης δεν θα πρέπει να μιλάει τόσο πολύ για την προσωπική του ζωή, καθώς δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Επίσης, είπε πως είναι μόνη της αυτό το διάστημα, γιατί σέβεται την οικογένειά της.

Αναφερόμενη στο παρελθόν, εξομολογήθηκε πως υπήρξαν άνθρωποι που της έκαναν κακό: «Οι πίσω μου, μου έκαναν κακό και εγώ το έβγαζα μπροστά, δεν είχα κάποιον να μου πει “που πας; Εσύ είσαι εθνική σταρ»!

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν είναι μόνη αυτό το διάστημα, απάντησε θετικά και εξήγησε: “Είμαι μόνη στην προσωπική μου ζωή, number one. Είμαι μόνη μου γιατί σέβομαι την οικογένεια μου». Παρόλα αυτά τόνισε πως ένας καλλιτέχνης χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα του να τον ηρεμεί.

Τέλος για το θέμα της υγείας της είπε χαρακτηριστικά: «Είχα τέσσερις πολύποδες στις φωνητικές μου χορδές που έπρεπε να αφαιρεθούν οπωσδήποτε. Ευτυχώς είχα έναν καλό γιατρό. Έπρεπε να κάνω αφωνία, έκοψα και το τσιγάρο μετά από 40 χρόνια και είναι σημαντικό ότι δεν έχω νεύρα. Ο γιατρός μου είπε να μην το ξαναρχίσω. Τον άκουσα, έκανα focus και έκανα σα να μην κάπνισα ποτέ. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου γιατί το τραγούδι είναι η ζωή μου όλη, δεν ήξερα αν θα ξαναμιλήσω μετά την επέμβαση και έλεγα τι θα γίνει τώρα».

Άντζελα Δημητρίου: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα αν θα ξαναμιλήσω μετά την επέμβαση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης