Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη αποκάλυψε πως δεν μπορεί να κάνει παιδί

Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη αποκάλυψε πως δεν μπορεί να κάνει παιδί

«Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί», λέει η γνωστή ηθοποιός

tzeni-diagoupi
Για ένα πολύ προσωπικό της ζήτημα μίλησε on camera η Τζένη Διαγούπη. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και αποκάλυψε πως δεν μπορεί να κάνει παιδί. Μάλιστα, έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που ενδεχομένως να βρίσκονται στην ίδια θέση.

«Λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που μου είχαν προκύψει, γνώριζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Οπότε μετά το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να ‘ναι.

Είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου το πόσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί.

Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα χεσ…α στην κοινωνία, να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Από κάποια ηλικία και μετά, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος», εξομολογήθηκε.


Τζένη Διαγούπη: "Δεν μπορώ να κάνω παιδί"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης