Ανδρέας Φουστάνος: Έχω «πειράξει» γυναίκες και δεν το κατάλαβε κανείς

Ανδρέας Φουστάνος: Έχω «πειράξει» γυναίκες και δεν το κατάλαβε κανείς

«Όλα αυτά που ακούστηκαν τελευταία σχετικά με τις πλαστικές είναι υπερβολές», λέει ο Ανδρέας Φουστάνος

Andreas_Foustanos
Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό με τις πλαστικές επεμβάσεις ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες πλαστικούς χειρουργούς ο Ανδρέας Φουστάνος πήρε θέση λέγοντας μια πετυχημένη επέμβαση δεν μπορεί να εμποδίσει μια γυναίκα να γίνει μοντέλο.

Ο κ. Φουστάνος μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά λέγοντας: «Αν κάνει ένας άνθρωπος μια πετυχημένη επέμβαση στο σώμα και το πρόσωπο του, δεν μπορεί να την καταλάβει ο άλλος. Αν δω μια παραμορφωμένη γυναίκα, λογικό είναι να πεις ότι αυτό δεν είναι ωραίο και δεν είναι να πάει για μοντέλο. Όλα αυτά που ακούστηκαν τελευταία σχετικά με τις πλαστικές είναι υπερβολές».

Μάλιστα αποκάλυψε πως υπάρχουν διάσημοι που πέρασαν από το ιατρείο του και δεν το κατάλαβε κανείς: «Έχουν περάσει από το ιατρείο μου εστεμμένες που κανείς δεν έχει καταλάβει ότι κάτι έχουν πειράξει. Έχω ανθρώπους που τους έχω αγγίξει και εσείς δεν το καταλαβαίνετε. Επώνυμους».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, άφησε να νοηθεί ότι είναι σε σχέση και τόνισε: «Με έχουν και φλερτάρει και 80 χρονών γυναίκες. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει δίπλα μου μια μεγαλύτερη γυναίκα γιατί δεν μπορώ εγώ να λειτουργήσω».


Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλάει για τις πλαστικές επεμβάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης