Η Μέγκι του GNTM διαψεύδει τη Ναταλία Γερμανού: «Να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα»

Η Μέγκι του GNTM διαψεύδει τη Ναταλία Γερμανού: «Να ενημερώνεστε λίγο καλύτερα»

Στο στόχαστρο της Μέγκι η γνωστή παρουσιάστρια 

f5eab9e0-megki
Όπως έγινε γνωστό, η Μέγκι Ντρίο, που κατάφερε να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τη συμπεριφορά της στο Greece’s Next Top Model, δέχτηκε πρόταση για το Survivor 3. Μάλιστα, γράφτηκε πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης της δίνει πολλά χρήματα για να πει το πολυπόθητο «ναι». Τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη ρώτησε αν τα δημοσιεύματα ισχύουν και η απάντηση της ήταν θετική.


Ωστόσο, για την αμοιβή της ξεκαθάρισε: «Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα τι θα κάνουμε, γιατί εγώ δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση. Η πρόταση δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ναι, ούτε το όχι, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Πρώτα από όλα με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα ριάλιτι και δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να δικτυωθώ. Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο μόντελινγκ. Θέλω λίγο να το ζήσω το έξω. Μπορεί και να μην ξανάρθει βέβαια μια τόσο καλή πρόταση, για αυτό και προσπαθώ να τα ζυγίσω τα πράγματα».



Το απόσπασμα της συνέντευξης της σχολιάστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού, είχε αποκαλύψει: «Ξέρω από πηγή αρκετά έγκυρη, δεν είναι το χρηματικό ποσό που ζήτησε, αλλά ζήτησε να έχει δική της εκπομπή…»! Η Μέγκι Ντρίο βρέθηκε καλεσμένη στο show της κυπριακής τηλεόρασης που προβάλλεται από τον Alpha Κύπρου, το «Λούης Νight Show» και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, διέψευσε τη Ναταλία Γερμανού και μάλιστα, ζήτησε να υπάρχει σωστή ενημέρωση, καθώς πολλά που γράφτηκαν δεν ισχύουν.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης