Χώρισε μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα στο «Τατουάζ»

tatouaz

«Δεν είμαι με κανέναν αυτή την περίοδο», ξεκαθάρισε η Δανάη Παππά

Το «Τατουάζ» είναι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και η προσωπική ζωή των πρωταγωνιστών ενδιαφέρει το κοινό. Μια εκ των πρωταγωνιστριών η Δανάη Παππά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Down Town της Κύπρου αποκάλυψε πως όταν ξεκίνησε τα γυρίσματα στο «Τατουάζ» αναγκάστηκε να χωρίσει. Μάλιστα διέψευσε και τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Στέφανο Μιχαήλ λέγοντας πως είναι μόνη της.

- Ακόμη επικρατεί η πεποίθηση ότι με τον συμπρωταγωνιστή σου Στέφανο Μιχαήλ είστε ζευγάρι. Τελικά, ισχύει ή όχι;
Οι μισοί μού λένε είμαι ζευγάρι με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και οι άλλοι με τον Στέφανο Μιχαήλ. Δεν είμαι με κανέναν αυτή την περίοδο. Αρχίζω και το κάνω λίγο πλάκα κι εγώ, τύπου «έχω τη δουλειά μου και θα καταλήξω με τις γάτες μου!». Χώρισα μόλις ξεκίνησα τη δουλειά στο «Τατουάζ», γιατί δεν ήθελα να έχω δύο πράγματα μαζί.

tataouaz


- Έφταιξαν τα πολύωρα γυρίσματα;
Ήταν και η απόσταση Αθήνα-Κύπρος, αλλά και το γεγονός ότι ήθελα να συγκεντρωθώ στο «Τατουάζ» γιατί ήταν κάτι καινούριο για μένα.

- Και τι θα γίνει, δηλαδή; Όσο θα δουλεύεις, θα είσαι μόνη σου, ώστε να μένεις συγκεντρωμένη;
Όχι! Πιστεύω ότι «κάθε αρχή και δύσκολη». Μου αρέσει όταν κάνω μια αρχή να είμαι συγκεντρωμένη, και σιγά-σιγά, βρίσκοντας τα πατήματά μου, μπορώ να βάζω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης