Ο Μεγακλής Βιντιάδης αποκάλυψε τον μεγάλο του έρωτα για την Μαριάννα Τόλη

Ο Μεγακλής Βιντιάδης αποκάλυψε τον μεγάλο του έρωτα για την Μαριάννα Τόλη

«Δεν είχαμε δώσει δικαιώματα και ούτε θέλαμε να μιλήσουμε για τον δεσμό μας», είπε ο Μεγακλής Βιντιάδης

Megaklis-Toli
Για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με την Μαριάννα Τόλη μίλησε ο Μεγακλής Βιντιάδης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα Espresso για τη σχέση που είχε με τη γνωστή ηθοποιό η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες. Ο κ. Βιντιάδης είπε επίσης πως οι δυο τους είχαν φτάσει πολύ κοντά στο γάμο αλλά τελικά δεν το προχώρησαν.

«Με τη Μαριάννα ήμασταν ζευγάρι και συγκατοικούσαμε για δύο και πλέον χρόνια στην Κηφισιά. Ήταν από τις γυναίκες που ερωτεύτηκα και θα μπορούσα να πάω για γάμο μαζί της. Ήταν μοναδικό πλάσμα».
«Δεν είχαμε δώσει δικαιώματα και ούτε θέλαμε να μιλήσουμε για τον δεσμό μας. Με τη Μαριάννα γνωριστήκαμε λίγο πριν από την έναρξη των εκπομπών της τότε ΥΕΝΕΔ, με τίτλο “Μουσικές μεταμφιέσεις”. Με τον καιρό δέσαμε και γίναμε ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε. Την εκπομπή αυτή τη σκηνοθετούσα εγώ. Είχαμε τεράστια επιτυχία. Η Μαριάννα Τόλη τραγουδούσε και έπαιζε. Παράλληλα, θυμάμαι έπαιζε και στο μιούζικαλ “Αννυ” σε παραγωγή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ την ίδια περίοδο που ήμασταν ζευγάρι πήγε και στη Eurovision με το “Μάθημα Σολφέζ”».

Για τον χαρακτήρα της αξέχαστης Μαριάννας Τόλη: «Ήταν ένα μοναδικό πλάσμα με απίστευτη καλλιέργεια, απίστευτη καλοσύνη, ρομαντική, ευθύς προσωπικότητα, που αγαπούσε αυτό που έκανε».

Γιατί δεν έφτασαν στο γάμο: «Τα έφερε έτσι η ζωή και οι καταστάσεις που τελικά δεν παντρευτήκαμε, αν και θα μπορούσαμε να φτάσουμε ως την εκκλησία. Τη λάτρευα και θα τη λατρεύω για πάντα τη Μαριάννα. Ήταν ένα από τα πολύ δυνατά κομμάτια της ζωής μου. Αλώστε, όταν χωρίσαμε, παραμείναμε φίλοι μέχρι και το τέλος της ζωής της. Αυτό αποδεικνύει την εκτίμηση του ενός για τον άλλον»!

Γιατί δεν πήγε στην κηδεία της: «Ήξερα εδώ και μήνες ότι ήταν πολύ άσχημα και πάλευε με το “θηρίο”. Τη Μαριάννα τη λάτρευα, αλλά δεν θα μπορούσα να πάω στην κηδεία της. Από τότε που πέθανε η μητέρα μου και έζησα τον απόλυτο πόνο, δεν παρευρίσκομαι σε καμιά κηδεία, λόγω υπέρτασης και άλλων προβλημάτων που παρουσιάζω. Θέλω τους ανθρώπους που λατρεύω να τους θυμάμαι όπως ήταν ζωντανοί. Και τη Μαριάννα την αγάπησα πολύ, γιατί είχε ψυχή μικρού παιδιού».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης