Μάρω Κοντού: Αυτή η Πρωτοχρονιά ήταν μοναχική

Μάρω Κοντού: Αυτή η Πρωτοχρονιά ήταν μοναχική

«Επέλεξα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να κλειστώ στο ωραίο μου σπιτάκι, με τη ζέστη μου, να μπορέσω να στείλω άνετα τις ευχές που ήθελα», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού

maro_kontou
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή της να κάνει μόνη της Πρωτοχρονιά αλλά και στο ενδεχόμενο να αποσυρθεί από το θέατρο.

«Η Πρωτοχρονιά αυτή ήταν μοναχική, γιατί το επέλεξα. Είχαμε πολλές παραστάσεις και έτσι επέλεξα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να κλειστώ στο ωραίο μου σπιτάκι, με τη ζέστη μου, να μπορέσω να στείλω άνετα τις ευχές που ήθελα. Πέρασα μια υπέροχη βραδιά με αυτοσυγκέντρωση και αυτές τις ημέρες, πάντα υπάρχει ένα κομμάτι θλίψης για το πως είναι σήμερα η Ελλάδα, για αυτούς που δεν έχουν αυτά που πρέπει. Γενικά είναι μια ωραία συνομιλία με τον ίδιο σου τον εαυτό. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά από το θέατρο. Άλλωστε είμαι σε μια ηλικία που πρέπει να αρχίσω να το σκέφτομαι. Σήμερα αύριο φεύγω… Ειλικρινά το έχω σκεφτεί και προγραμματίσει. Αυτό είναι μυστικό. Θα το δείτε», είπε χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού.

Μάρω Κοντού: Η φετινή Πρωτοχρονιά ήταν μοναχική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης