H Άννα Αμανατίδου του GNTM επανήλθε στο Instagram: «Πάλεψα με τον εαυτό μου, ξεπέρασα και μένα την ίδια»

H Άννα Αμανατίδου του GNTM επανήλθε στο Instagram: «Πάλεψα με τον εαυτό μου, ξεπέρασα και μένα την ίδια»

Το μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά το ριάλιτι 

anna_amanatidou
Η Άννα Αμανατίδου δημοσίευσε το πρώτο της μήνυμα στο instagram μετά την επαναφορά του λογαριασμού της και μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM.  Η παίκτρια του ριάλιτι ομορφιάς έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένοι μου είμαι πίσω , σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη στήριξη, το ευχαριστώ είναι λίγο !!! Το GNTM , ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια για μένα ήταν μια εμπειρία ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν. Τελικά ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι και τα πιο δύσκολα. Αλλά το απόλαυσα και παλεψα με τον εαυτό μου, ξεπέρασα και μένα την ίδια και δοκίμασα τα όρια μου!

 
Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι! 

Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω!  Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας! Σήμασια δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι. Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας! Θέλω να ευχαριστώ για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν @skoulos@ilianapapageorgiou @vickykaya_@angelosbratis @elena_hristopoulou@genevievevv»!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπημένοι μου είμαι πίσω , σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη στήριξη❤️❤️ το ευχαριστώ είναι λίγο !!! Το GNTM , ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια για μενα ήταν μια έμπειρία ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν ! Τελικά ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι και τα πιο δύσκολα 🤷🏻‍♀️❤️Αλλά το απόλαυσα και Παλεψα με τον εαυτό μου ξεπέρασα και μένα την ίδια και δοκίμασα τα όρια μου ! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γιαυτο που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι ! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω ! Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας ! Σήμασια δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι ! Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας ! ❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Θέλω να ευχαριστώ για τη στήριξη αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου και με πίστεψαν @skoulos @ilianapapageorgiou @vickykaya_ @angelosbratis @elena_hristopoulou @genevievevv !❤️❤️❤️ _________________• #teamannaa #gntm2018 #annaamanatidou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Amanatidou (@anna_amanatidou) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης