Ο γιος του Πλούταρχου σε μια εμφάνιση-έκπληξη στο Πρωτοχρονιάτικο σόου του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN

Ο γιος του Πλούταρχου σε μια εμφάνιση-έκπληξη στο Πρωτοχρονιάτικο σόου του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN

Παραμονή πρωτοχρονιάς στις 22.30 

ploutarxos01
Το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη στη Νυρεμβέργη, με καλεσμένους τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Stan εξελίχθηκε σε ένα γιορτινό γλέντι που κέρδισε τους τηλεθεατές του OPEN, ενώ εισέπραξε θετικά σχόλια. Επόμενο βήμα; Αυτή τη φορά ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιάζει ένα φαντασμαγορικό μουσικό σόου, όχι στα πλαίσια του Celebrity Travel, αλλά αυτό με το οποίο το OPEN υποδέχεται το 2019 και έχει τα πάντα: αγαπημένα τραγούδια, χορό, κέφι και εκλεκτούς καλεσμένους.
ploutarxos02

Στη μουσική σκηνή του «OPEN new year» θα δούμε να ανεβαίνει ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Την εμφάνισή του στο σόου κάνει ο 19χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, μάλιστα θα τραγουδήσει μαζί με τον πατέρα του, σε μια συγκινητική ερμηνεία που θα συζητηθεί.

Οι εκπλήξεις συνεχίζοντας με τη σαρωτική Μελίνα Ασλανίδου να μοιράζεται τη σκηνή με τον Πλούταρχο, ενώ ανάμεσα στα acts θα δούμε τις κορμάρες Courtney και Josephine να τραγουδούν, τη Δωροθέα Μερκούρη να κάνει ένα εντυπωσιακό χορευτικό ντυμένη sexy Santa, αλλά και την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή σε μια εμφάνιση έκπληξη.
Από το σόου δεν θα λείψει ούτε το ταξίδι, στο οποίο ο Κοκλώνης είναι εξπέρ. Θα υπάρξουν τηλεοπτικές συνδέσεις με προορισμούς-must των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως το χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβιανιέμι, αλλά και η Disneyland στη Γαλλία.
Κλείσιμο
ploutarxos03

Στο σόου πρωταγωνιστεί και το παραδοσιακό γλέντι, με τους αδελφούς Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη να δίνουν ρεσιτάλ με τις ποντιακές λύρες τους –με τις οποίες έχουν μαγέψει διεθνώς το κοινό, ακόμα και τον πρίγκιπα Κάρολο. Λίγο μετά το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς, οι καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη θα παίξουν παιχνίδια με σκοπό να κερδίσουν για να ενισχύσουν τη ΜΚΟ Κιβωτό του Κόσμου και το σπουδαίο έργο του Πατέρα Αντώνιου που δραστηριοποιείται στη μέριμνα και την προστασία εγκαταλελειμμένων ή παραμελημένων παιδιών, αλλά και μονογονεϊκών οικογενειών. Όλα αυτά έρχονται στο OPEN New Year, παραμονή πρωτοχρονιάς στις 22.30 ακριβώς με τον Κοκλώνη στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό του στοίχημα. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης