Πάολα- Μάστορας μαζί στο X-Factor;

Πάολα- Μάστορας μαζί στο X-Factor;

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή οι δύο τραγουδιστές είναι κοντά στο να πουν το «ναι» 

profile_original-2
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Το Πρωινό στον ANT1, η τραγουδίστρια Πάολα δέχτηκε πριν τις γιορτές πρόταση από τους ιθύνοντες του Open tv για την κριτική επιτροπή του X-Factor. Την παρουσίαση των live θα αναλάβει η Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρεμιέρα αναμένεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο.


Οι ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής, αναφέρουν πως πρόταση έχει δεχτεί για την κριτική επιτροπή και ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή στο μουσικό τάλεντ σόου Rising Star. 

«Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσεγγίσει την Πάολα από το Open για την κριτική επιτροπή του X-Factor. Ακόμη είναι πρώιμες οι συζητήσεις, δεν υπάρχει συμφωνία. Θα το παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή και θα βγει στον αέρα, τον Φεβρουάριο. Βάζουν τα δυνατά τους να είναι όσο το δυνατό εντυπωσιακή η σύνθεση της κριτικής επιτροπής. Εκτός από την Πάολα, συζητήσεις γίνονται και με τον Χρήστο Μάστορα. Νομίζω ότι είναι δύο άτομα πολύ δυνατά», ανέφερε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη.



Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης