Η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει αν θέλει να κάνει οικογένεια

Η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει αν θέλει να κάνει οικογένεια

Η Νικολέττα Ράλλη μιλάει για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη

nikoleta_ralli
H Νικολέττα Ράλλη μίλησε για την προσωπική της ζωή της και τον σύντροφό της Γιώργο Μαυρίδη. Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων απάντησε στο πώς βλέπει το ενδεχόμενο γάμου αλλά και αν θα έκανε εκπομπή μαζί με τον αγαπημένο της.

Η Νικολέττα διευκρίνισε ότι πλέον δεν σκέφτεται όπως παλιά όσον αφορά στο θέμα του γάμου, ωστόσο εάν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο όπως είπε, τώρα θα ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά, διευκρινίζοντας πως είναι πλέον 35 χρονών και αυτό την έχει κάνει να σκέπτεται διαφορετικά.

Στην ερώτηση εάν θα παντρευόταν τον Γιώργο Μαυρίδη συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη απάντησε λακωνικά, ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μελλοντικά μία εκπομπή από κοινού με τον αγαπημένο της, εκείνη είπε: «Κοίταξε να δεις τι γίνεται… θεωρώ ότι θα ήταν μία πάρα πολύ καλή εκπομπή, αλλά δε θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι πια. Πιστεύω πως θα σκοτωνόμασταν! Γιατί μοιάζουμε πάρα πολύ και δεν είναι ότι με πήρε και ήμουν πωλήτρια και μου είπε έλα να κάνουμε εκπομπή… είμαι παρουσιάστρια. Εννοώ ότι θα έχω άποψη, δε θα κάθομαι απλά δίπλα του. Εδώ πήγα στο γύρισμα του Beat Buzeer και τσακωθήκαμε γιατί του έλεγα… όχι εμένα δε μου αρέσει αυτό το πλάνο!»


Η Ράλλη για τον Μαυρίδη



Η Ράλλη για τον Μαυρίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης