Η Σάσα Μπάστα είναι σικ ακόμα και στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Σάσα Μπάστα είναι σικ ακόμα και στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Οι ολόσωμες πόζες της με ολόσωμη φόρμα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

sasa_basta
Η Σάσα Μπάστα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Η τραγουδίστρια που βρίσκεται στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθάνα.

Χθες ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε ποζάρει με εντυπωσιακό look δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Φέτος ο Άι Βασίλης μου έφερε το πιο όμορφο δώρο…. λίγο έμεινε κ θα την κρατάω στην αγκαλιά μου!!!! Ανυπομονώ να την έχω κοντά μου… να μου αλλάξει την ζωή! Μπορεί να φαίνονται πολλοί οι 9 μήνες.. αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα! Αυτό το συναίσθημα.. αλλά κ το «γλυκό ξύλο» είναι απερίγραπτο! Μάλλον ανυπομονεί κι εκείνη να μας συναντήσει…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους …κ εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία!!!», έγραψε στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Τα likes και οι ευχές για το μωρό που έρχεται έπεσαν… βροχή.

View this post on Instagram

Φέτος ο Άι Βασίλης μου έφερε το πιο όμορφο δώρο....λίγο έμεινε κ θα την κρατάω στην αγκαλιά μου!!!! Ανυπομονώ να την έχω κοντά μου...να μου αλλάξει την ζωή!Μπορει να φαίνονται πολλοί οι 9μηνες..αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα!Αυτο το συναίσθημα..αλλά κ το ‘’γλυκό ξύλο ‘’ είναι απερίγραπτο! Μάλλον ανυπομονεί κι εκείνη να μας συναντήσει... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους ...κ εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία!!! #merrychristmas #christmastree #pregnancy #pragnant #34weekspregnant #my_baby_girl💕 #is_coming_soon #loading⏳

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης