Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλάει για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Από τη στιγμή που η Κωνσταντίνα αυτοσαρκάζεται έχουμε γίνει μια ωραία ομάδα με πολύ καλή χημεία μεταξύ μας», λέει η Μπέτυ Μαγγίρα

maggira-spyropoulou
Συνέντευξη στο περιοδικό «Γυναίκα» παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα η οποία μίλησε για το «My Style Rocks» και συγκεκριμένα, αποκάλυψε πώς είναι η συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και γενικότερα το κλίμα στο ριάλιτι μόδας.

- Στο «My Style Rocks» πώς περνάτε;
«Τέλεια! Έχουμε δέσει πάρα πολύ με τον Δημήτρη και τον Στέλιο, γελάμε πάρα πολύ και στον αέρα. Έχει τη δυσκολία του, όπως όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά μου αρέσει και καλύπτει ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μου, την αγάπη μου για τη μόδα».

- Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που είχε δεχθεί και μεγάλη επίθεση, πώς τα πάτε;
«Τα πάμε τέλεια, γιατί υπάρχει σωστή συνεργασία και επικοινωνία. Από τη στιγμή που η Κωνσταντίνα αυτοσαρκάζεται και ανταποκρίνεται στο χιούμορ που της κάνουμε, έχουμε γίνει μια ωραία ομάδα με πολύ καλή χημεία μεταξύ μας».

 - Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος κριτής;
«Πάντα ο κόσμος θέλει να σου βάλει μια συγκεκριμένη ταμπέλα. «Αυτή είναι ηθοποιός, αυτή είναι τραγουδίστρια, τι δουλειά έχει εκεί;» Εκείνο που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι πρόκειται για τηλεοπτικό σόου, οπότε η παραγωγή αναζητά πρόσωπα που είναι και τηλεοπτικά και έχουν σχέση με τη μόδα. Έγιναν πολλά δοκιμαστικά και με διάφορους συνδυασμούς ανθρώπων μέχρι να καταλήξουν. Ικανοποιούσα τα κριτήριά τους και με πήραν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης