Κατερίνα Γερονικολού & Γιάννης Τσιμιτσέλης: Νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram

Κατερίνα Γερονικολού & Γιάννης Τσιμιτσέλης: Νέα κοινή φωτογραφία στο Instagram

To ζευγάρι ευχήθηκε αγκαλιασμένο χρόνια πολλά για την ημέρα των Χριστουγέννων

Tsimitselis-Geronikolou
Δεν πέρασαν τρεις μέρες και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανέβασε ξανά φωτογραφία με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικού. Ο ηθοποιός πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram κοινή τους φωτογραφία όπου ποζάρουν χαμογελαστοί και εύχονται χρόνια πολλά για την ημέρα των Χριστουγέννων.

«Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον village Βασίλη απόψε !!!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κάνουν κοινές εμφανίσεις και μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.

View this post on Instagram

Χρόνια πολλά σε όλους να πάρετε τα καλύτερα δώρα και να περάσετε όλοι και όλες απίστευτα Χριστούγεννα !!! Να φάτε καλά να φάτε νωρίς όμως και μετά πάμε σινεμαααααααα το Bachelor3 ήρθε από τον villageΒασίλη απόψε !!!!!!!! @village_gr @showtime_productions_ @voice_entertainment_group @alphatv @katerina_geronikolou @vassiliki_troufakou @kavouravicky_official @courtneyparkerofficial @meletis_ilias @nikosvourliotis @thanasis_viskadourakis @yiannispapadakos @georgiosfeidas @sakis_ntantoulas @johnkagioulis @pantelis_kalatzis @dstarovas_official @tonisfinos @jerome_kaluta @theo_skrikas @vasilis_kasvikis @takiszacharatos @isaiasmatiaba @giorgos_parasxos @thodoris_niarxos @chrysa_daponte Και άλλοι που ξεχνάω :-)και φυσικά ευχαριστώ τον @takisgiannetos για την επιμέλεια και δημιουργία της εμφάνισης

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης