Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για τις αξίες της ζωής

Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή για τις αξίες της ζωής

Η Δέσποινα Βανδή έκανε τη διαφορά με το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram

despoina_vandi
H Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις ποιο δημοφιλείς και αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας μας. Τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων θέλησε να μοιραστεί ένα ιδιαίτερο μήνυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Δέσποινα στο μήνυμά της μιλάει για τις αξίες της ζωής αλλά και πώς πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

«Σας παρακαλώ να το διαβάσετε! Ήδη τα τελευταία χρόνια μέσα από το Instagram μοιραζόμαστε στιγμές μας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Θα θελα να μην προσπεράσετε αυτό το κείμενο επειδή δεν έχει να κάνει με τίποτα από τα προαναφερθέντα. Είναι μια ουσιαστική αλήθεια που δεν έχει να κάνει ούτε με ρετούς ούτε με φίλτρα! Σταθείτε πάνω σε αυτό που έγραψε ο Steve Jobs όταν βρισκόταν στο κρεββάτι του νοσοκομείου! Συμπληρώνει λέγοντας! «Υπάρχει διαφορά στο είσαι άνθρωπος από το να φέρεσαι ανθρώπινα. Σε αγαπάνε όταν γεννιέσαι. Θα σε αγαπάνε και όταν πεθάνεις. Στο ενδιάμεσο πρέπει εσύ να τα καταφέρεις».

View this post on Instagram

Σας παρακαλώ να το διαβάσετε! Ήδη τα τελευταία χρονια μέσα από το Instagram μοιραζόμαστε στιγμές μας είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.Θα θελα να μην προσπεράσετε αυτό το κείμενο επειδή δεν έχει να κάνει με τίποτα από τα προαναφερθέντα. Είναι μια ουσιαστική αλήθεια που δεν έχει να κάνει ούτε με ρετούς ούτε με φίλτρα! Σταθείτε πάνω σε αυτό που έγραψε ο Steve Jobs όταν βρισκόταν στο κρεββάτι του νοσοκομείου! Συμπληρώνει λέγοντας! «Υπάρχει διαφορα στο είσαι άνθρωπος από το να φέρεσαι ανθρώπινα. Σε αγαπάνε όταν γεννιέσαι.Θα σε αγαπάνε κι όταν πεθάνεις.Στο ενδιάμεσο πρέπει εσυ να τα καταφέρεις.»

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on


Η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε με τον δικό της τρόπο χρόνια πολλά και για τα Χριστούγεννα.

View this post on Instagram

Καλά Χριστούγεννα! @browlerscrew 🎄🎄☃️☃️❤️

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης