Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την τελευταία χρονιά στον Alpha έβρισκα την πόρτα κλειστή

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Την τελευταία χρονιά στον Alpha έβρισκα την πόρτα κλειστή

«Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Spuropoulou
H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα τη χρονιά που πέρασε. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην τελευταία της χρονιά στον Alpha λέγοντας πως έβρισκε κλειστές πόρτες στο κανάλι.

«Η τελευταία χρονιά στον Alpha ήταν πολύ δύσκολη. Εγώ έδινα πάρα πολύ από την ψυχή μου και από τον εαυτό μου, τους άνοιγα το σπίτι μου, είχα αρχίσει να γίνομαι πολύ δοτική, κάτι που δεν ήμουν πιο πριν. Και πιο επικοινωνιακή μαζί τους, αλλά δεν έπαιρνα αντίκρισμα και αυτό μου στοίχιζε. Έβρισκα την… πόρτα κλειστή. Τις προηγούμενες χρονιές ήταν όλοι φιλικοί, με προσέγγιζαν διαφορετικά. Ήθελα να τελειώσει. Πραγματικά, λέω πως ότι έχω θελήσει στη ζωή μου, μου έχει έρθει. Είναι απίστευτο. Δεν είχα βεβαίως το θάρρος και φυσικά τη σιγουριά μιας δουλειάς για να θέλω να τελειώσει, αλλά μέσα μου το ήθελα. Είναι πάρα πολύ οξύμωρο αυτό που λέω. Ενώ το ήθελα, δεν το ήθελα. Δεν το εξέφραζα γιατί δεν τόλμαγα να το πω, αλλά το αισθανόμουν. Όταν τελείωνε η εκπομπή, δεν είχε τελειώσει το συμβόλαιό μου, δεν ήξερα και τι να πω στους τηλεθεατές. Τα λέμε; Φιλιά; Ξανά; Κάπου; Εδώ; Ποτέ; Δεν ήξερα τι θέλω κι εγώ να επικοινωνήσω. Δεν ήξερα! Οπότε το άφησα πολύ γενικό. Και είχα τρενάρει πάρα πολύ και τη συνάντησή μου με τα στελέχη του Alpha. Επειδή φοβόμουν να αντιμετωπίσω την κατάσταση έλεγα “αύριο, την άλλη Δευτέρα”. Κι ενώ το συμβόλαιό μου δεν τελείωνε ακόμα, έλεγα ας το αφήσω λίγο. Γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω; Γιατί φοβόμουν κι εγώ τι θα πρέπει να κάνω; Δεν ξέρω γιατί».


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για την περίοδο που βρισκόταν στον Alpha (Μέρος Α)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης