Στέλιος Χανταμπάκης: Η επόμενη μέρα του νικητή του Nomads Μαδαγασκάρη

Στέλιος Χανταμπάκης: Η επόμενη μέρα του νικητή του Nomads Μαδαγασκάρη

Η πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη και η υπερηφάνεια της συζύγου του Όλγας Πηλιάκη

stelios_xantampakis
Ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος καθώς εκτός από μεγάλος νικητής του Nomads – Μαδαγασκάρη και του επάθλου των 150.000 ευρώ κέρδισε και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά τη νίκη του μίλησε στον Σάββα Μπούμπουρα και μεταξύ άλλων είπε: «Αυτό που λένε ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται είναι αλήθεια. Δεν μπορούμε να κρατάμε μόνο της χαρούμενες στιγμές, αλλά πρέπει να τα βάζουμε όλα κάτω να δυναμώνουμε και να συνεχίζουμε. Εύχομαι σε κανέναν να μην περάσει αυτά που πέρασα την προηγούμενη χρονιά. Όλα αυτά έμειναν μέσα μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Παρόλα αυτά κοίταξα τα δικά μου λάθη και μόνο. Ήρθα εδώ με πάρα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου ότι τίποτα δεν θα ήτανε εύκολο. Ήθελα να προσπαθήσω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε. Με γνώριζαν και πριν από τους δύο μήνες που με είδαν σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Με πίστευαν, με πιστεύουν. Ήθελα να τους δείξω ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Πρέπει να προσπαθούμε γιατί αυτή είναι η ζωή μας, όσες δυσκολίες και αν μας έρχονται πρέπει να προσπαθούμε. Να προσπαθούμε όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας».

Στη συνέχεια και λίγες ώρες μετά το μεγάλο τελικό του Nomads 2 ένας από τους φιναλίστ ο Γρηγόρης Μόργκαν θέλοντας να τιμήσει τον συναγωνιστεί του δημοσίευσε στα  InstaStories την πρώτη φωτογραφία του Στέλιου Χανταμπάκη. Ο συμπαίκτης του τον φωτογράφησε  να ποζάρει στην βροχή και στη λεζάντα, έγραψε: «Singing in the rain».

Nomads_Morgan


Τέλος και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη δεν θα μπορούσε παρά να είναι υπερήφανη για εκείνον. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του νικητή γράφοντας: «Συγχαρητήρια στο μπαμπά μας @stelioshantampakis για τη νίκη του στο#nomadsant1 ,είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας, τα μηνύματα είναι αμέτρητα και η συγκίνηση μεγάλη. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες! Τα φιλια μας»! 


Κλείσιμο
View this post on Instagram

Συγχαρητήρια στο μπαμπά μας @stelioshantampakis για τη νίκη του στο #nomadsant1 ,είμαστε πολύ περήφανοι για σένα! Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξη σας,,τα μηνύματα είναι αμέτρητα και η συγκίνηση μεγάλη. Να είστε όλοι καλά και να περάσετε όμορφα αυτές τις γιορτινές μέρες! Τα φιλια μας! 💋💋💋#hantampakakia #stelioshantampakis #winner #of #nomads #nomadsgr #ant1tv #2018

A post shared by @ olgapiliaki on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης