Αυτός είναι ο σύζυγος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και δείχνει ένα πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι

iliana_papageorgiou
Πριν από μέρες έγινε γνωστό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3 1/2 χρόνια με έναν αρχιτέκτονα. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα καθώς το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην μηχανή αναζήτησης του google.

Η Ηλιάνα κρατούσε όλο αυτό το διάστημα επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική της ζωή και ουδέποτε είχε κάνει κάποια δήλωση για τον σύζυγό της. Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και από ότι είδαμε ήταν πολύ όμορφο και ταιριαστό ζευγάρι.


Iliana-Giannis


Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σχολίασαν τον γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και γνωστοποίησαν περισσότερες λεπτομέρειες: «Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνετε ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Τον Μάρτιο του 2018 στο madwalk η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της. Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο. Φήμες θέλουν να είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η Αθήνα είναι μια μικρή κοινωνία και τους έχουν δει. Λένε ότι έχει χωρίσει με τον άντρα της και δεν έχουν πάρει διαζύγιο». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης