Βάσω Λασκαράκη & Αθηνά Οικονομάκου: Οι δύο κολλητές μιλούν για όλα

Βάσω Λασκαράκη & Αθηνά Οικονομάκου: Οι δύο κολλητές μιλούν για όλα

Οι δύο αδερφικές φίλες μίλησαν για όλα αυτά που τις ενώνουν και προχώρησαν σε αποκαλύψεις

vaso-laskaraki-athina-oikonomakou
Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου είναι κάτι παραπάνω από κολλητές φίλες. Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την αδερφική σχέση που έχουν μεταξύ τους, για το πως γνωρίστηκαν, για τα παιδιά τους και για άλλα πολλά.

Αναφερόμενες στα Χριστούγεννα, η Βάσω Λασκαράκη τόνισε πως της αρέσουν πολύ οι γιορτές και πως επιλέγει να διακοσμεί το σπίτι της με πολλά στολίδια. Η Αθηνά Οικονομάκου  εξομολογήθηκε πως δεν χαιρόταν όταν ήταν μικρή τα Χριστούγεννα, καθώς ο μπαμπάς της έλειπε λόγω δουλειάς.

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Το Σόι σου», αποκάλυψε πως οι γιορτές είναι πιο ωραίες όταν είσαι στις αρχές μιας σχέσης: «Όταν είσα ερωτευμένος και στην αρχή μιας σχέσης βιώνεις πολύ ωραία τις μέρες των Χριστουγέννων», ενώ παράλληλα ανέφερε: «Ανοίγω το σπίτι μου τις γιορτές και κάνω τραπέζια, ειδικά την Πρωτοχρονιά που γιορτάζω, καλώ φίλους».

Στη συνέχεια, δήλωσε πως η Αθηνά Οικονομάκου ήθελε να βαφτίσει την κόρη της, όμως δεν πρόλαβε: «Η Αθηνά ζήτησε να βαφτίσει την Εύα, αλλά δεν πρόλαβε».

Η Βάσω Λασκαράκη απάντησε και στην ερώτηση αν θα προχωρούσε σε ένα δεύτερο γάμο: «Θα παντρευόμουν μέσα στο 2019. Για μένα δεν παίζει ρόλο η χρονολογία, αν νιώσω έτοιμη θα το κάνω».


Βάσω Λασκαράκη & Αθηνά Οικονομάκου: Μιλούν για την αδερφική τους σχέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης