Τάμτα: Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για την Eurovision!

Τάμτα: Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση του ονόματός της για την Eurovision!

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή» έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους

47440682_221930502055652_1674175995199655387_n__1_
Εδώ και λίγες ώρες έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή της Τάμτα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακούγεται συνεχώς το όνομα της εκρηκτικής τραγουδίστριας για τον διαγωνισμό τραγουδιού, όμως το 2019 φαίνεται πως ήταν η κατάλληλη χρονιά για να πει το μεγάλο «Ναι».

H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste. Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες της σκέψεις γι’ αυτή τη συμμετοχή, γράφοντας:

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη!».

Δείτε την ανάρτησή της
Καταγραφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης