Hλιάνα Παπαγεωργίου: Θα αφήσει το μόντελινγκ για την τηλεόραση;

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Θα αφήσει το μόντελινγκ για την τηλεόραση;

«Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις. Δεν λέω ποτέ όχι, δεν λέω ποτέ, “ποτέ”», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

iliana_papageorgiou
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της χρονιάς που φεύγει. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Beaute και μεταξύ άλλων μίλησε και για την τηλεόραση αλλά και το ενδεχόμενο να αφήσει το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με μια νέα τηλεοπτική καριέρα.

- Υπάρχει κάτι που να σε φοβίζει σχετικά με το μέλλον;
Αν με ρωτούσατε πριν μερικούς μήνες θα έλεγα πολλά πράγματα. Τώρα απαντώ με βεβαιότητα πως δεν με φοβίζει τίποτα. Δεν σκέφτομαι το μέλλον. Τους τελευταίους μήνες έχω αναθεωρήσει πάρα πολύ τη ζωή μου. Ζω πλέον στην Ελλάδα, έχω αλλάξει τον χώρο που δουλεύω, έχω αλλάξει σπίτι. Έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά η ζωή μου, ώστε είπα ότι θ’ απολαύσω τη στιγμή και θα πάψω να αγχώνομαι για το παρελθόν ή το μέλλον μου. Κάνοντας σωστά τη δουλειά μου, ξέρω ότι το μέλλον μου θα φτιαχτεί από μόνο του.

- Η τηλεοπτική παρουσία σου είναι μια σφήνα στις διεθνείς δουλειές σου ή σε στρέφει στο ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής καριέρας στην Ελλάδα;
Με στρέφει στην Ελλάδα. Σίγουρα προσπαθώ να τα συνδυάσω, γιατί έχω ακόμη πράγματα να δώσω στον χώρο της μόδας. Υπέγραψα πρόσφατα ένα τριετές συμβόλαιο στην Αμερική. Τα τελευταία έξι χρόνια η βάση μου είναι στην Αμερική. Ωστόσο, δεν αποκλείω η τηλεοπτική παρουσία μου στην Ελλάδα να μπορεί να σηματοδοτήσει-μια αρχή, ένα ξεκίνημα για κάτι που ίσως μπορέσω να κάνω στο μέλλον. Με ενδιαφέρει πολύ η τηλεόραση στην Ελλάδα.

- Κι αν σου πρότειναν να κάνεις τηλεόραση στην Αμερική;
«Θα το έκανα! Είμαι ανοιχτή στις προτάσεις. Δεν λέω ποτέ όχι, δεν λέω ποτέ, «ποτέ». Είχα ήδη μια πρόταση τηλεοπτικής συνεργασίας στην Αμερική. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, όμως θέλω πρώτα να κάνω αυτό που κάνω τώρα στο GNTM σωστά, να μην επικεντρωθεί το μυαλό μου στο επόμενο βήμα και ξεφύγω, γιατί τότε έχω χάσει τη στιγμή. Δουλεύω επομένως όσο καλύτερα μπορώ αυτό που κάνω τώρα, ώστε να είμαι καλά προετοιμασμένη και για τα επόμενα βήματα».

- Η τηλεόραση είναι turning point για σένα;
Περνάω πολύ καλά και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αγάπησα τη δουλειά στην τηλεόραση. Ίσως αυτό να οφείλεται στο πολύ καλό κλίμα που έχουμε και στην πολύ καλή ομάδα. Είμαι τόσο χαρούμενη και με γεμίζει αυτή η δουλειά που θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να συνεχίσω σ’ αυτόν τον χώρο, γιατί μου πάει πολύ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης