Μίνα Αρναούτη: Γράφει στο facebook για το νέο χειρουργείο και τις δυσκολίες που θέλει να αφήσει πίσω

Μίνα Αρναούτη: Γράφει στο facebook για το νέο χειρουργείο και τις δυσκολίες που θέλει να αφήσει πίσω

Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό - Στο τέλος κάθε περιπέτειας έρχεται η στιγμή που θες να νιώσεις γυναίκα, γυναίκα που αντιμετώπισε τις δυσκολίες, τις άφησε πίσω και συνεχίζει να ζει», λέει η ίδια 

mina_arthro
Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή, Μίνα Αρναούτη, μετά από αρκετά χειρουργεία, μιλά, μέσω ανάρτησής της στα social media,  για την  αποκατάσταση της υγείας της.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Αποκατάσταση. Μια λέξη που θέλει υπομονή, πείσμα, θέληση και σωστές επιλογές.
Πέρασαν 3 χρόνια. Μετά από 3 χρόνια μπορώ να πω πως τώρα είμαι όχι το κορίτσι που ήμουν αλλά πολύ κοντά σε αυτό.

Έδωσα έναν αδιαμφισβήτητο αγώνα μέσα σε χειρουργικές αίθουσες, σε δωμάτια νοσοκομείων, έξω από γραφεία ιατρών σε αναμονή, σε εξετάσεις, σε φυσικοθεραπείες, με αγωνίες, με φόβους, με το ενδεχόμενο της αποτυχίας κάθε φορά να μου σφίγγει την καρδιά.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ένα χειρουργείο με την θωρακοχειρουργο μου Καλλιόπη Αθανασιάδη για την οποία αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη γιατί ήταν και ο άνθρωπος που με ανέλαβε μετά το τροχαίο ατύχημα και μου έσωσε την ζωή. Μαζί της αυτή τη φορά στο χειρουργείο ήταν και η πλαστικός χειρούργος Μαρία Κοτρωτσιου. Με ταυτόχρονη αποκατάσταση από τις ιατρούς έγινε αφαίρεση των υλικών που είχαν τοποθετηθεί στο θώρακα και έπειτα έγινε επανόρθωση και αποκατάσταση του μαστού που είχε υποστεί τραυματισμό και υπήρχε έλλειμμα, καθώς και του αριστερού μαστού για την ομοιομορφία, επιτυγχάνοντας έτσι ένα άρτιο αποτέλεσμα !!!

Είναι σημαντικό να νιώθεις εμπιστοσύνη, ασφάλεια και σιγουριά πως όλα θα είναι καλά μετά. Η ψυχολογία είναι το παν !

Στο τέλος κάθε περιπέτειας αφού ξεπεράσεις τον κίνδυνο και τα εμπόδια έρχεται η στιγμή που θες να νιώσεις γυναίκα, γυναίκα που αντιμετώπισε τις δυσκολίες, τις άφησε πίσω και συνεχίζει να ζει χωρίς όμως να μπορεί κάνεις να τις διαγράψει από την ψύχη της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης