Ειρήνη Καζαριάν: Ο τίτλος του GNTM είναι για μένα τα πάντα όλα

Ειρήνη Καζαριάν: Ο τίτλος του GNTM είναι για μένα τα πάντα όλα

Η Ειρήνη Καζαριάν ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από την Εύη Ιωαννίδου η οποία όπως είπε την προκαλούσε

irinikazariangntm
Η Ειρήνη Καζαριάν είναι από χθες η μεγάλη νικήτρια του GNTM. H μελαχρινή καλλονή πήρε την πρώτη θέση έχοντας ως αντιπάλους την Εβελίνα Σκίτσκο η οποία τερμάτισε δεύτερη και την Μαριάννα Παινέση που ήρθε τρίτη.

Οι τρεις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις τέσσερις δοκιμασίες που πέρασαν, παρόλα αυτά, η Ειρήνη  Καζαριάν κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να πάρει την πρωτιά.


Αμέσως μετά το τέλος του τελικού, η Ειρήνη Καζαριάν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Εύη Ιωαννίδου.  «Δεν το περίμενα 100%. Ήμουν στο 50%. Ήμουν σίγουρη για τον εαυτό μου. Εγώ ήξερα, αλλά δεν ήξερα αν οι κριτές θα με πιστέψουν και θα με στείλουν στην Γερμανία. Στο τέλος κατάλαβα πως θα κερδίσω, όταν τα κορίτσια πήραν χαμηλότερο βαθμό από μένα. Συγκινήθηκα. Ξεκίνησα με πολύ λάθος τρόπο, αλλά το συνειδητοποίησα στη μέση του παιχνιδιού. Ο τίτλος του GNTM σημαίνει τα πάντα όλα για μένα. Ζητώ συγγνώμη από την Εύη Ιωαννίδου για τα σχόλια με τα οποία τη στόλισα. Προκαλούσε με τον χαρακτήρα της», δήλωσε!

Οι πρώτες δηλώσεις της Ειρήνης Καζαριάν μετά τη μεγάλη της νίκη στο GNTM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης