Η Άννα Αμανατίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

Η Άννα Αμανατίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το GNTM

«Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια, δοκίμασα τα όρια μου», έγραψε στο μήνυμά της στο Facebook η Άννα Αμανατίδου

anna_amanatidou
Η Άννα Αμανατίδου αποτελεί από χθες βράδυ παρελθόν από το Greece’s Next Top Model. Η 21χρονη λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του. Η Άννα Αμανατίδου απάντησε επίσης και για τη διαγραφή του λογαριασμού της στο Istagram.

«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα …. το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια, δοκίμασα τα όρια μου!  Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι !  Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω !
Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας !  Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι !  Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας !
* Για μερικούς που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια, δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! ….. Ελπίζω να ξανάπάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω!», έγραψε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης