Ελεονώρα Μελέτη: Η μαντινάδα για την κόρη της και το μήνυμά της για τη μηνιγγίτιδα Β

Ελεονώρα Μελέτη: Η μαντινάδα για την κόρη της και το μήνυμά της για τη μηνιγγίτιδα Β

Η Ελεονώρα Μελέτη εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά της για την κόρη της μέσα από ανάρτησή της στο Instagram

Eleonora_Meleti
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και δεν διστάζει να εκφράζει τα συναισθήματά της για την κόρη της Αλεξάνδρα δημόσια. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία την κρατάει αγκαλιά και της αφιερώνει μια μαντινάδα.


Σε προηγούμενη της ανάρτηση η Μελέτη πήρε θέση για το πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να εμβολιάζουν τα παιδιά τους κατά της μηνιγγίτιδας Β.

View this post on Instagram

Πολλές μητέρες με ρωτάτε τη γνώμη μου για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας Β. Τι σκέφτομαι τι αποφάσισα να κάνω... σκέφτομαι πως το παιδί μου δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι στη λίστα με τα κρούσματα μηνιγγίτιδας στη χώρα μας... σκέφτομαι πως δεν θέλω να πάθει το παραμικρό κακό ενώ θα μπορούσα να το είχα προστατεύσει. Σκέφτομαι πως η μηνιγγίτιδα Β είναι ύπουλη,με ραγδαία εξέλιξη κ μοιραίες επιπτώσεις! Κ αποφάσισα πως θα κάνω στην Αλεξάνδρα το εμβόλιο. Το συζήτησα με τον παιδίατρο μας, κ ξέρω πως αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να επιλέξω. 13 Δεκεμβρίου θα κάνουμε το εμβόλιο. Ένα δώρο για το μωρό μου πριν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα γεμίσουν το σπίτι, κ μια ευκαιρία για την Αλεξάνδρα ο γιατρός να της βάλει ακόμα ένα από τα αγαπημένα της πολύχρωμα τσιρότα που τόσο της αρέσει να επεξεργάζεται! #baby #babyalexandra #mybaby

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης