Ζωή Λάσκαρη: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θυμήθηκε τα γενέθλια της μαμάς της

Ζωή Λάσκαρη: Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θυμήθηκε τα γενέθλια της μαμάς της

H ανάρτηση της κόρης της Ζωής Λάσκαρη που σήμερα θα γινόταν 74 ετών

mariaelenizoi
Σαν σήμερα πριν από 74 χρόνια γεννήθηκε η Ζωή Λάσκαρη. Η κόρη της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν το ξέχασε και μέσα από το Instagram της φρόντισε να κρατήσει τη μνήμη της ζωντανή.

Θυμήθηκε τα όμορφα γενέθλιά της μαμάς της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η μέρα που γεννήθηκες μανούλα… εύχομαι να είσαι καλά… το γέλιο σου… η αγκαλιά σου... η φωνή σου… η μυρωδιά σου... υπάρχουν μέσα μου… πάντα θα σε κουβαλάω ό,τι και να κάνω όπως πάντα θα το γιορτάζαμε σήμερα…. θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ… αφού με ξέρεις…και όπως έλεγες ΠΑΝΤΑ..» Η Παναγιά μαζί σου αγαπούλα μου»… όντως… είναι μαζί μου… σε λατρεύω αστέρι μου… μου φωτίζεις τον δρόμο μου… το νιώθω».

zoi_genethlia
zoi_genethlia1


View this post on Instagram

12/12....η μέρα που γεννήθηκες μανούλα...εύχομαι να είσαι καλα...το γέλιο σου...η αγκαλιά σου..η φωνή σου...η μυρωδιά σου..υπάρχουν μέσα μου...πάντα θα σε κουβαλάω οτι κ να κάνω❤️οπως πάντα θα το γιορτάζαμε σήμερα...θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ...αφου με ξέρεις...κ όπως έλεγες ΠΑΝΤΑ..» Η Παναγιά μαζί σου αγαπούλα μου»....όντως...είναι μαζί μου...❤️❤️❤️σε λατρεύω αστέρι μου....μου φωτίζεις τον δρόμο μου....💎το νοιώθω💎

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης