Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει μικρά θέματα bullying με τα παιδιά μου»

Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει μικρά θέματα bullying με τα παιδιά μου»

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως τον αφορά προσωπικά το θέμα του bullying 

Sakis_Rouvas
Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε, χθες, στην παρουσίαση βιβλίου «Η Δώρα και το δώρο της» της Αλεξίας Κουκκούλλη και μίλησε στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στο event. Ο τραγουδιστής προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του σχετικά με το bullying και τόνισε πως η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο.


«Με αφορά προσωπικά το bullying. Με τέσσερα παιδιά, στην ηλικία που βρίσκονται και έχουν μπροστά τους εφηβεία.. Είναι ζήτημα που έχει απασχολήσει πολύ έντονα την κοινωνία μας, με παιδιά να έχουν φτάσει σε ακραία σημεία. Προσπαθώ να αφουγκραστώ πάντα τα παιδιά μου. Προσπαθώ να κατανοήσω, να καταλάβω αν συμβαίνει κάτι στα παιδιά μου. Έχουν προκύψει διάφορα μικρά θεματάκια. Το πιο σημαντικό πιστεύω είναι η επικοινωνία με τα παιδιά μας.

Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη αγάπης. Όσο απομακρυνόμαστε από την αγάπη, τόσο απομονωνόμαστε και τόσο το “εγώ” προσπαθεί να επιβιώσει, επιτίθεται στα άλλα “εγώ”. Η διασημότητα των γονιών δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν σκληρά άσχετα με το ποιοι είναι οι γονείς».



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης