Η Βάσω Λασκαράκη αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της σεφ

Η Βάσω Λασκαράκη αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της σεφ

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Laskaraki-Soultatos
Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Η μητέρα του Άγιου» όπου πρωταγωνιστεί η Φωτεινή Ντεμίρη βρέθηκαν χθες βράδυ η Βάσω Λασκαράκη και ο αγαπημένος της σεφ Λευτέρης Σουλτάτος.

Το ζευγάρι πού ήταν συνέχεια χαμογελαστό έδειχνε στα καλύτερά του. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή οι δυο τους έχουν προχωρήσει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο και έχουν αρραβωνιαστεί.

Στα πλάνα που έπαιξαν στο Happy Day, τόσο η όμορφη ηθοποιός όσο και ο γοητευτικός σεφ φορούν βέρα στο αριστερό τους χέρι. «Δεν αισθάνομαι άβολα όταν συναντάω κάμερες και είμαι με τον καλό μου», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Συγκατοίκηση, γάμος, ίσως ακόμα ένα παιδάκι… Μου είπε ένας άνθρωπος που τους ξέρει καλά, ότι είναι πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στο πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον καλό της: «Έβαλα δύο σκάλες για να στολίσω το δέντρο μας που ήταν 2,70 μέτρα. Ναι, ο Λευτέρης έχει ωραίο χιούμορ και με τρόλαρε για το ύψος μου… Κάθε χρόνο κάνω ρεβεγιόν στο σπίτι, επειδή γιορτάζω κιόλας…».

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αρραβωνιάστηκαν
Κλείσιμο


Πάντως η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει: «Δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναπαντρευτώ. Είμαι ένας άνθρωπος πιστός, που θέλει να αφιερώνει τη ζωή του σε έναν άνθρωπο, που του αρέσει να είναι σε μία σχέση και αγαπάει την οικογένεια. Πριν αποκτήσω παιδί, φοβόμουν ότι ίσως δεν κάνω γι’ αυτό, αλλά από τότε που ήρθε στην ζωή μου η Εύα άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου. Και τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι αργά ή γρήγορα οδηγούμαστε σε αυτό που πραγματικά θέλουμε και μας ταιριάζει. Εμένα, λοιπόν, αυτό που λένε η καρδιά μου, οι σκέψεις μου και τα όνειρά μου είναι μέσα σε μία οικογένεια».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης