Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σχήμα Σφακιανάκη: «Αναγκάζομαι να μείνω χωρίς δουλειά»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σχήμα Σφακιανάκη: «Αναγκάζομαι να μείνω χωρίς δουλειά»

Ο τραγουδιστής μιλά με θυμό και πικρία για τον Νότη Σφακιανάκη 

sfakianakis_arthro
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram, πως αποχωρεί από το σχήμα Σφακιανάκη- Πάολα, λίγες ώρες πριν από την αυριανή πρεμιέρα. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του με την Πάολα και ξεκαθάρισε πως μαζί της έχει άριστες σχέσεις, ενώ “πέταξε” καρφιά για τον Νότη Σφακιανάκη, για τον οποίο και αποχώρησε από το σχήμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα – κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εκπλάγηκα και απογοητεύτκα ταυτόχρονα – προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος.


Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη – αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή.


Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου.
Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου.

Κλείσιμο
Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη – όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά.
Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες.

Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια – σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους.


Γιώργος Παπαδόπουλος».



Δείτε την ανάρτηση του:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπητοί φίλοι, αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα μας στο «Γκάζι live» με το Νότη Σφακιανάκη και την αγαπημένη μου Πάολα. Δυστυχώς, χθες βράδυ, δύο μόλις μέρες πριν από την πρεμιέρα μας, ενημερώθηκα από τον μαέστρο ότι ο Νότης Σφακιανάκης αποφάσισε να κόψει το δεύτερο μου πρόγραμμα - κάτι, ωστόσο, που είχαμε συμφωνήσει εξαρχής. Εξεπλάγην και απογοητεύτηκα ταυτόχρονα - προσπάθησα να μην θυμώσω και να παραμείνω ψύχραιμος. Τελικά, μάλλον, επαληθεύονται όλα όσα ακούγονται και λέγονται κατά καιρούς για τον Νότη Σφακιανάκη - αν και είχα κάθε καλή πρόθεση γι’ αυτή τη συνεργασία, εξού και στο παρελθόν, πριν από 6 χρόνια, του είχα γράψει τη μουσική σε τραγούδι του, με μεγάλο σεβασμό σ’ αυτή τη σπουδαία λαική φωνή. Όμως -όπως λειτουργούσα ανέκαθεν- όταν δεν με σέβονται σε μια συνεργασία, επιλέγω να αποχωρώ και να διατηρώ την αξιοπρέπειά μου. Έτσι, αναγκάζομαι το μήνα Δεκέμβριο και λίγο πριν τις γιορτές, να μείνω χωρίς δουλειά εγώ και η οικογένεια μου. Οι σχέσεις μου με την Πάολα, την οποία αγαπώ και εκτιμώ, παραμένουν εξαιρετικές, καθώς και με την επιχείρηση Μαροσούλη - όλα είναι τέλεια και τους ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία, για άλλη μια φορά. Εύχομαι καλή αρχή αύριο στην Πάολα, στην επιχείρηση και σε όλους τους μουσικούς και συνεργάτες. Μάλλον ήταν σοφή, τελικά, η επιλογή της Δέσποινας Βανδή, πριν από πέντε χρόνια - σε γεγονότα που αν και έχουν διαφορετική αφετηρία, έχουν κοινή ουσία. Θα δανειστώ μια φράση της: Αποχωρώ με λύπη, καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 🅖🅘🅞🅡🅖🅞🅢 🅟🅐🅟🅐🅓🅞🅟🅞🅤🅛🅞🅢 (@giorgospapadopoulosofficial) στις



Δείτε βίντεο: Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποχώρησε πικραμένος από το σχήμα Σφακιανάκη - Τι είπε για τη στάση του Νότη
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποχώρησε πικραμένος από το σχήμα Σφακιανάκη - Τι είπε για τη στάση του Νότη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης