Ο Δημήτρης Σκουλός απαντάει αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει διεθνή καριέρα

Ο Δημήτρης Σκουλός απαντάει αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει διεθνή καριέρα

Ο σκληρός κριτής του GNTM Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του

Iliana_Skoulos
Λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό. Ο ταλαντούχος φωτογράφος που έγινε γνωστός από το Greece's Next Top Model απάντησε στο αν είναι τόσο σκληρός όσο λέγεται, αν θεωρεί πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει διεθνή καριέρα και αν θα μπορούσε να είναι περισσότερο διπλωματικός στην κριτική που ασκεί στα κορίτσια του GNTM.

«Αυτό που σκέφτομαι, αυτό λέω. Δεν στρογγυλεύω, ούτε ρετουσάρω τη γνώμη μου… Η γυναίκα μου, η Τζέλα με βοηθά πολύ όταν βλέπουμε τα επεισόδια του GNTM… Με κράζει η γυναίκα μου… Κάποιες φορές θα μπορούσα να είμαι πιο διπλωματικός!»! 

Όσον αφορά αν κάποια κοπέλα μπορεί να κάνει καριέρα τοπ μόντελ ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε πως δεν θεωρεί πως κάποιο κορίτσι μπορεί να γίνει τοπ μόντελ.


Ο Δημήτρης Σκουλός απαντάει για Μπέλλα, Δημητροπούλου και πλαστικές επεμβάσεις


View this post on Instagram

Again and again and again... Τι να κάνω αφού κάθεται δίπλα μου? @ilianapapageorgiou

A post shared by skoulos (@skoulos) on

Κλείσιμο

Ο σκληρός κριτής του GNTM, με αφορμή ερώτηση της παρουσιάστριας για τις πλαστικές και τον λόγο που έκοψαν στις οντισιόν του ριάλιτι μόδας την Ιωάννα Μπέλλα, έδωσε τη δική του απάντηση. Όταν μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη του είπε πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της, ο Δημήτρης Σκουλός, απάντησε πως δεν έχει καταλάβει κάτι τέτοιο.
«Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Να μη φαίνεται. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Δεν το γνωρίζω. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω. Δε μου φαίνεται φτιαγμένη. Θα τη ρωτήσω. Άλλο μοντέλο και να μη φαίνεται η επέμβση και άλλο… Θυμάστε παλιά η τηλεόραση. Πάρε ξανθά, πάρε στήθος. Μιλάμε τώρα για μοντέλα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σκουλός.

Δημήτρης Σκουλός: Η  ατάκα του για τα κορίτσια του GNTM, το κράξιμο της γυναίκας του και η Ηλιάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης