Ξανθή Τζερεφού: Εκτός GNTM για λόγους υγείας

Xanthi_Tzerefou

«Αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model», είπε η Βίκυ Καγιά για την Ξανθή Τζερεφού

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model η Ξανθή Τζερεφού συζήτησε έντονα με τις συμπαίκτριες της, μετά την αποκάλυψη της πως δεν περνάει καλά στο σπίτι του ριάλιτι. Λίγο αργότερα θέλησε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πήγε να τη βρει για να συζητήσουν. Ωστόσο, στο τέλος της κουβέντας τους η Ξανθούλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς ανέβηκε το ζάχαρο της.

Στη συνέχεια όταν οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές για τη διαδικασία της αποχώρησης, η Βίκυ Καγιά τους ανακοίνωσε πως η Ξανθούλα δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας η Ξανθούλα μπήκε στο νοσοκομείο και τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά απ’ ότι περιμέναμε. Και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model». Σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, το μοντέλο δήλωσε πως το Greece’s Next Top Model ήταν μόνο η αρχή!

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Penelope

Αυτή η κοπέλα με έχει μπερδέψει λιγάκι. Έχει πει σε συνεντεύξεις της πως κάποτε ήταν πολύ αδύνατη και αποφάσισε να πάρει γύρω στα 15 κιλά για να αισθάνεται πιο ωραία με το σώμα της. Επίσης έχει πει ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη και κάνει ενέσεις ινσουλίνης. Τα επιπλέον κιλά μόνο κακό κάνουνε στη ρύθμιση του διαβήτη.

George

Με 2 διπλά πιτόγυρα θα ήρθε στα ίσια της.

Λιαρθιώτης

Edgy άποψη, πολιτικά λανθασμένη/απαράδεκτη. Ουσιαστικά όμως το φαγητό, όπως και η γυμναστική, ανεβάζει τη διάθεσή μας. Ο κάθε άνθρωπος, ανάλογα με το μεταβολισμό του, τα ισορροπεί διαφορετικά αυτά τα δυο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης