Ξανθή Τζερεφού: Εκτός GNTM για λόγους υγείας

Ξανθή Τζερεφού: Εκτός GNTM για λόγους υγείας

«Αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model», είπε η Βίκυ Καγιά για την Ξανθή Τζερεφού

Xanthi_Tzerefou
Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model η Ξανθή Τζερεφού συζήτησε έντονα με τις συμπαίκτριες της, μετά την αποκάλυψη της πως δεν περνάει καλά στο σπίτι του ριάλιτι. Λίγο αργότερα θέλησε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και πήγε να τη βρει για να συζητήσουν. Ωστόσο, στο τέλος της κουβέντας τους η Ξανθούλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς ανέβηκε το ζάχαρο της.

Στη συνέχεια όταν οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές για τη διαδικασία της αποχώρησης, η Βίκυ Καγιά τους ανακοίνωσε πως η Ξανθούλα δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι λόγω ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας η Ξανθούλα μπήκε στο νοσοκομείο και τα πράγματα ήταν πολύ σοβαρά απ’ ότι περιμέναμε. Και αναγκάστηκε να αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους και δυστυχώς δεν θα είναι μαζί σας στο σπίτι του Next Top Model». Σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, το μοντέλο δήλωσε πως το Greece’s Next Top Model ήταν μόνο η αρχή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης