Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σύντροφός της την περίμενε στο αεροδρόμιο

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σύντροφός της την περίμενε στο αεροδρόμιο

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη και οι πρώτες δηλώσεις

Milionis_Alejandraki
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη Μηλιώνη. Η ίδια εδώ και μέρες είχε πει πως ο λόγος που ήθελε να φύγει από το Nomads Μαδαγασκάρη ήταν για να βρεθεί κοντά στον σύντροφό της.

Μάλιστα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο είχε πει: «Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ».

Η Δήμητρα σήμερα μίλησε στο Πρω1νό για την εμπειρία της και για τον σύντροφό της: «Το Nomads ήταν η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μου. Θα το ξαναέκανα, είμαι τόσο τρελή. Στη συνέχεια έχω να αιτιολογήσω πολλά από αυτά που είπα φεύγοντας από το Nomads, όλα στηρίζονται μόνο στην αλήθεια. Δεν πίστευα ότι έχω τέτοια αγάπη από τον κόσμο, είμαι ευγνώμων. Νιώθω ευλογημένη».
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τον σύντροφό της ανέφερε πως «είναι έξω και την περιμένει».

Στην συνέχεια το Πρω1νό αποκάλυψε πως όντως ο σύντροφός της Δημήτρης Μηλιώνης, ήταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί την αγαπημένη του, καθώς την περίμενε στο αυτοκίνητο μαζί με τον σκύλο τους.


Ο Δημήτρης Μηλιώνης ήταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τη Δήμητρα Αλεξανδράκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης