Νέο βίντεο με τη Μπέλλα και τον σύντροφο της Αλεξανδράκη: Οι δυο φίλοι σε... στενό τετ α τετ

Νέο βίντεο με τη Μπέλλα και τον σύντροφο της Αλεξανδράκη: Οι δυο φίλοι σε... στενό τετ α τετ

Διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο

dimitra_alexandraki_milionis_mpella
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέστρεψε επιτέλους από τη Μαδαγασκάρη και βρέθηκε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Δημήτρη Μηλιώνη. Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε μία μικρή κρίση, καθώς οι στενές... φιλικές σχέσεις του επιχειρηματία με την Ιωάννα Μπέλλα απσχόλησαν ουκ ολίγες φορές περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει τον Μηλιώνη και τη Μπέλλα να έχουν έρθει αρκετά κοντά σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, οπου διασκέδαζαν μαζί με την παρέα τους.

IMG_2674
IMG_2686


Δείτε το βίντεο:




Κλείσιμο
Τη στιγμή που η επίσημη αγαπημένη του Δημήτρη Μηλιώνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, έδινε τη δική της μάχη επιβίωσης στη Μαδαγασκάρη πρωταγωνιστώντας στο Νοmads 2 ο επιχειρηματίας φαίνεται ότι ήρθε πιο κοντά με τη σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα.

Η αρχή έγινε με την δημόσια εμφάνιση του επιχειρηματία με την εστεμμένη τη βραδιά της πρεμιέρας του Γιώργου Σαμπάνη σε μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας, Μάλιστα η εν λόγω έξοδος ήτανε μόνο η αρχή στις κοινές βραδινές βόλτες τους.

Ιωάννα και Δημήτρης εθεάθησαν λίγες μέρες μετά να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι χέρι στη Γλυφάδα. Όσο για το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την κοινή εμφάνιση τους στο κλαμπ Lohan το βράδυ της ονομαστικής εορτής του επιχειρηματία. Ο τελευταίος κάλεσε τους φίλους του να γλεντήσουν και η σταρ Ελλάς 2018 ήταν παρούσα. Μάλιστα Ιωάννα Μπέλλα συμπεριφερόταν ως οικοδέσποινα του party. Υποδεχόταν στο prive τραπέζι του κλαμπ τους καλεσμένους του Δημήτρη και τους αποχαιρετούσε όταν έφευγαν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σταρ Ελλάς σε πρόσφατες δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως με τον Δημήτρη Μηλιώνη έιναι μόνο φίλοι.

Φωτογραφίες και βίντεο από gossip-tv
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης